Witam.
Chciałbym przedstawić Wam mój problem. Rzecz dzieje się na serwerach steam. Otóż wchodzę na server i po około 1 rundzie kicka mnie i za pierwszym razem pisze: steam connection lost. Następnym razem pisze juz tak:
Client timed out while answering challenge.
---> Please make sure that you have opened the appropriate ports on any firewall you are connected behind.
---> See http://support.steampowered.com for help with firewall configurati.
Proszę o pomoc.
Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Witam. Znowu ja.
Poszukuje pluginu który wyrzuca NS-a gdy serwer jest pełny a na jego miejsce wchodzi gracz steam.
Istnieje wogóle taki plugin?
Jeżeli tak to chętnie się w niego zaopatrze.
http://movie.zing.vn/Movie/resources/images/picture/53/Kick-Ass-poster.jpg
Kick Ass (2010) DVDRip.XVID.Prism
General
Complete name :Kick Ass (2010) DVDRip.XVID.PriSM.avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 1.4 GiB
Duration : 1h 49mn
Overall bit rate : 1 308 Kbps
Witam!
Żałożyłem sobie serwer testowy CSS na skillnet.pl , (w celu założenia serwera dla klanu nonsteam), chciałem go przerobić według poradnika ze steam na non steam.
Wiem, że jest sporo poradników na temat przerobienie serwera gry CSS Steam na Non-steam.
We wszystkich, które widziałem...
Mam problem, kupiłem serwer CSa na HitMe oczywiście " steam " chce go przerobić na " non steam " ale chyba złe pliki są na internecie ... bo kiedy wgram je już na serwer przez FTP to momentalnie Serw przestaje działać ! ... albo w ogóle nie chce się uruchomić, albo uruchamia się ale wtedy kiedy...
ELo wszystkim. Mam taki problem mam serwer na hitme.pl i chce przerobić serwer z steam na non steam i robię wszystko jak w poradnikach ale mam problem gdyż tam nie ma gdzie edytować linii startowej. Wiecie jak mogę sam zmienić tą linię startową? (Na hitme oczywiście)
Czy są jakieś pliki umożliwiające przerobienie serwera na Windowsie ze steam na ns ? Pomimo długich poszukiwań na kilku forach nic takiego nie znalazłem. Bo chciałbym tak przerobić swój domowy serwer.
Witam!
A więc mam taki problem. Kupiłem hosting na NetServers.pl i chce przerobić serwer na Non Steam. Próbowałem różnych sposobów nawet poradnika (Przerobienie serwera Steam na Nonsteam - opis + screeny) i nic. Podmieniam biblioteki i cały czas niedziała. Męcze się nad tym już 2 dzień i niewiem...
Mam serwer steam, i chcę sobie go zrobić non-steam. Wgrałem biblioteki non-steam i w serwer.cfg wpisałem sv_lan 1 . Wchodząc na serwer pisze:
LAN servers are restricted to local clients (class C).
co z tym zrobić??
Witam mam taki problem a mianowicie mam serwer z HitMe.pl i po Update chce zrobić z niego serwer Steam a mam Non-Steam . Wgrałem biblioteki z nowego Update które były zamieszczone w sieci ale niestety nie działają , dowiedziałem się że to przez to że mam serwer Non-Steam jak z niego zrobić serwer...
Siemka wszystkim Proszę o pomoc !!!
Niedawno założyłem serwer przez AMX MOD X lecz serwer zostal zalozony jako steam. Chciałbym pograc se z kumplami na tym serwie lecz nie da rady bo oni maja Non Steama
czytałem na wiaderko ze trzeba zmienic biblioteki na fps-sie lecz nie wiem jak.Ponizej...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u