Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Kick z serwera steam:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: kick z serwera z amx, kickowanie z serwera cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 761
Narzędzia wątku

Kick z serwera steam

norus is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.
Chciałbym przedstawić Wam mój problem. Rzecz dzieje się na serwerach steam. Otóż wchodzę na server i po około 1 rundzie kicka mnie i za pierwszym razem pisze: steam connection lost. Następnym razem pisze juz tak:
Client timed out while answering challenge.
---> Please make sure that you have opened the appropriate ports on any firewall you are connected behind.
---> See http://support.steampowered.com for help with firewall configurati.
Proszę o pomoc.

Odp: Kick z serwera steam

asd is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Poogoglowałem i podobno pomaga wyłączenie dostępu do społeczności STEAM w grze

Steam > Opcje > Zakładka "w grze" i odhacz.

L3nox is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Polecam ten poradnik:
[PORADNIK] Masz problemy: Steam Connection loss/Client Time out...? ZAJRZYJ!

Sam go pisałem, u mnie działa ok :)

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Zaporę wyłącz

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Kick NS za wejście Steam
Witam. Znowu ja. Poszukuje pluginu który wyrzuca NS-a gdy serwer jest pełny a na jego miejsce wchodzi gracz steam. Istnieje wogóle taki plugin? Jeżeli tak to chętnie się w niego zaopatrze.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Kick Ass (2010) BRRip[center][img]http://movie.zing.vn/Movie/resources/images/picture/53/Kick-Ass-poster.jpg[/img] [b]Kick Ass (2010) DVDRip.XVID.Prism[/b] General Compl
http://movie.zing.vn/Movie/resources/images/picture/53/Kick-Ass-poster.jpg Kick Ass (2010) DVDRip.XVID.Prism General Complete name :Kick Ass (2010) DVDRip.XVID.PriSM.avi Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave File size : 1.4 GiB Duration : 1h 49mn Overall bit rate : 1 308 Kbps
Filmy obyczajowe, dramaty
Przeróbka serwera gry CSS Steam na Non steam - skillnet.pl
Witam! Żałożyłem sobie serwer testowy CSS na skillnet.pl , (w celu założenia serwera dla klanu nonsteam), chciałem go przerobić według poradnika ze steam na non steam. Wiem, że jest sporo poradników na temat przerobienie serwera gry CSS Steam na Non-steam. We wszystkich, które widziałem...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Problem z przerobieniem serwera CSa 1.6 steam na non steam
Mam problem, kupiłem serwer CSa na HitMe oczywiście " steam " chce go przerobić na " non steam " ale chyba złe pliki są na internecie ... bo kiedy wgram je już na serwer przez FTP to momentalnie Serw przestaje działać ! ... albo w ogóle nie chce się uruchomić, albo uruchamia się ale wtedy kiedy...
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Przerabianie serwera z steam na non steam
ELo wszystkim. Mam taki problem mam serwer na hitme.pl i chce przerobić serwer z steam na non steam i robię wszystko jak w poradnikach ale mam problem gdyż tam nie ma gdzie edytować linii startowej. Wiecie jak mogę sam zmienić tą linię startową? (Na hitme oczywiście)
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
przerobienie serwera steam z protokołem 48 na non steam
Czy są jakieś pliki umożliwiające przerobienie serwera na Windowsie ze steam na ns ? Pomimo długich poszukiwań na kilku forach nic takiego nie znalazłem. Bo chciałbym tak przerobić swój domowy serwer.
Problemy z HLDS
Problem z przerobieniem serwera ze Steam na Non Steam na NetServers.pl
Witam! A więc mam taki problem. Kupiłem hosting na NetServers.pl i chce przerobić serwer na Non Steam. Próbowałem różnych sposobów nawet poradnika (Przerobienie serwera Steam na Nonsteam - opis + screeny) i nic. Podmieniam biblioteki i cały czas niedziała. Męcze się nad tym już 2 dzień i niewiem...
Problemy z CS 1.6
Problem z przerobieniem serwera ze steam na non-steam
Mam serwer steam, i chcę sobie go zrobić non-steam. Wgrałem biblioteki non-steam i w serwer.cfg wpisałem sv_lan 1 . Wchodząc na serwer pisze: LAN servers are restricted to local clients (class C). co z tym zrobić??
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Z serwera Non-Steam do Steam 0- Hitme.pl
Witam mam taki problem a mianowicie mam serwer z HitMe.pl i po Update chce zrobić z niego serwer Steam a mam Non-Steam . Wgrałem biblioteki z nowego Update które były zamieszczone w sieci ale niestety nie działają , dowiedziałem się że to przez to że mam serwer Non-Steam jak z niego zrobić serwer...
Problemy z HLDS
Zmiana serwera ze Steam na Non Steam PROSZE O POMOC !!!
Siemka wszystkim Proszę o pomoc !!! Niedawno założyłem serwer przez AMX MOD X lecz serwer zostal zalozony jako steam. Chciałbym pograc se z kumplami na tym serwie lecz nie da rady bo oni maja Non Steama czytałem na wiaderko ze trzeba zmienic biblioteki na fps-sie lecz nie wiem jak.Ponizej...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz