Witam mam dwa kompy i na drugi chce se tez pograc i mam problem
wchodze laduje sie dlugo dosyc i mam co ledwo widze kiedys miale ns i bylo tak samo tylko po 1 miesiacu i sie zwalil o na steam i na innych wersjach tak samo
[SIZE="4"]POMOCY
|
|
Witam mam dwa kompy i na drugi chce se tez pograc i mam problem
wchodze laduje sie dlugo dosyc i mam co ledwo widze kiedys miale ns i bylo tak samo tylko po 1 miesiacu i sie zwalil o na steam i na innych wersjach tak samo
[SIZE="4"]POMOCY
to pomozr ktos czy wszycdzy to debile
wez sie człowieku ogarnij albo napisz cos wiecej bonic mi niedaje napisz cos wiecej caly czas masz czarny ekran czy poprostu chwile i ci sie cs wylancza??wchodze laduje sie dlugo dosyc i mam co ledwo widze
a i za to+wwszycdzy to debile
bo nikt nie pomaga
Wlanczma cs'a i potem widze ale co ledwo i jak gram to nidz nie widze np dd2
ide z respa cti ciemno jak cholera jest i jak mam grac
to moze rozjasnij ekran w grze... -,-
nei da sie:( w grze a jak wylacze gre to mam jasniej przez 1 sek i nie weim czemu
ekran nawet w panelu sterowania rozjasniam i nic z tego
tylko jak nie gram w cs'a to widze jasnij
to moze OpenGl se ustawie czy cos??
Tu rodzaj grafiki nie ma nic do rzeczy na 99 %. Przesuń pasek brightness w prawo, żeby ekran się rozjaśniał i zobacz wtedy !
w panelu nierozjasniaj tylko w grze jak to nic nieda zaktualizuj stery do graficznej i zrob reinstall cs'anei da sie:( w grze a jak wylacze gre to mam jasniej przez 1 sek i nie weim czemu
ekran nawet w panelu sterowania rozjasniam i nic z tego
czyli mam ATI 9000 series ale na drugim kompie bo na 1 sto razy leprza karta nividia
tylko na drugi chce se pograc i rosjasniam w grze nic
i moze wy poszukacie bo ja nie moge znalesc a I dla XP ma byc z gory dzieki
wez bo juz zaczynasz sie smutny robic ogarnij troche ile to poszukac aktualizacji do karty nikt za Ciebie kompa niezrobi zacznij cos myslec albo temat close
W necie jest wszystko ...
| « Czarny Ekran | smoke w CS » |