Kiedys dostalem bana na koncie Steam i mam teraz pytanie, odnosnie tego czy moge wprowadzic nowy cd-key na to konto? Czy dalej bedzie zbanowane i czy tylko tyczy sie to, tego zbanowanegp cd-keya? Z gory dzieki za pomoc :)
|
|
Kiedys dostalem bana na koncie Steam i mam teraz pytanie, odnosnie tego czy moge wprowadzic nowy cd-key na to konto? Czy dalej bedzie zbanowane i czy tylko tyczy sie to, tego zbanowanegp cd-keya? Z gory dzieki za pomoc :)
Całe konto Steam jest zbanowane na VAC, czyli nawet jak czitowałeś w CS1.6, to wszystkie pozostałe gry też dostają bana. Załóż nowe konto dodaj klucz i nie czituj :)
Tylko ze CS: Source normalnie hula po wpisaniu cd-keya a mam ochote pograc w 1.6. :]
---------- Post dodany 22-08-2010 o godzinie 19:39 ----------
Prosze o jakas pomocna odpowiedz :/
ale on chciał dopisać keya do starego konta , moim zdaniem to był by key w błoto wyrzucony ponieważ na niego tez spłynie ban VAC'a .
Nieprawda bo jeżeli masz na tym koncie cs 1.6 i cs:s i czitowałeś na 1.6 to banują ci cs 1.6 i te gry które były aktywowane tym cd keyem co cs 1.6 , natomiast cs:s i inne gry aktywowane innym kluczem nie są zbanowane i możesz grać normalnie :)Całe konto Steam jest zbanowane na VAC, czyli nawet jak czitowałeś w CS1.6, to wszystkie pozostałe gry też dostają bana. Załóż nowe konto dodaj klucz i nie czituj :)
tak ale ja chce nowym cd-keyem aktywowac na tym koncie cs 1.6
Może będzie się dało normalnie grać na serwerach vac ale raczej nie i chyba będzie w profilu steam cały czas , że jest ban.
W pomocy Steam piszą, żeby nie aktywować niczego na zbanowanym koncie. Nigdy nie miałem takich problemów więc na 100% nie wiem ale nie ma powodu żeby kłamali.
Steam Support will not release your CD Key(s) to be used on other accounts. Do not register retail products or purchase new Steam subscriptions on a VAC banned account.
If you choose to purchase a new copy of the game, please register it or install it under a newly-created Steam account. Prior to installing, remove all cheats from your system - if you do not know how or where the cheats were installed, you may want to consider reformatting your hard drive(s) and starting over with a fresh installation of your operating system.
Jeśli zdecydujesz się na zakup nowej gry, należy zarejestrować się lub zainstalować go w nowo utworzonym koncie Steam.
Jeżeli tak piszą to załóż nowe konto...
Nie aktywuj klucza.... Nie można bo i tak to Ci nic nie da ponieważ jest konto zbanowane, a jak byś chciał csa pdmienić ? :P To i tak ban...
| « Konto Steam | bh na new game » |