Popularne odwołania do tej strony: licznik fps, licznik fps cs, licznik fps w cs, jak dodać miernik fps do cs, licznik fps cs 1.6, komenda na licznik fps, jak wyłączyć fpsy, jak wylaczyc licznik fps w cs, cs 1.6 licznik fps, jak wlączyć liczn, cs licznik fps, licznik w cs, jak włączyc licznik fps, licznik skoków cs .1, licznik fps gta sa, cs liczniki fps, jak zrobic licznik obrazen w cs, licznik fps w cs jak wyłączyć, jak wyłaczyc licznik fps cs, jak wyłączyć licznik fps w cs, jak wlaczyc licznik z fps, jak włączyc licznik fps w cs, jak wlaczyc licznik fps, jak wlaczyc licznik fps cs, jak wylaczyc licznik fps w cs s
Skąd wsiąść licznik fps co na samy dole w prawym rogu ekranu jest miałem go wcześniej ale musiałem csa odinstalować i zainstalować jeszcze raz i teraz go nie mam ;(
Mam problem.Jak ustawic licznik fps aby ten byl pokazywany w prawym dolnym rogu NAD PIENIĘDZMI ??? Gdy wpisuje net_graph 1,2,3 licznik fps pokazuje sie na samym dole ekranu a mi chodzi o to aby byl nad pieniądzmi . Z gory thx :)
Witam.
Mam problem reinstalowałem steama w tym cs itp. Wczesniej miałem taki jakby "licznik" w prawym dolnym rogu a gdy zainstalowałem od nowa counter'a nie było go. Mozecie mnie naprowadzic lub powiedziec jak to włączyc, skąd pobrać?
Z góry dziękuje...
Witam.Gram od jakiegoś czasu w csa na serwerze HNS.Chciałbym, aby na moim serverze był taki licznik.I mam problem.Nie wiem co mam zrobić, aby ten licznik pojawił się na moim servie.Może mi ktoś pokolei wyjaśnić jak go wgrać?
Witam ;)
Poszukuję licznika, który normalnie cyframi bedzie pokazywac ile jest jeszcze do wybuchu bomby... i gdyby byl jeszcze glos :P
z gory thx ludzie :)
Siema, Szukam pluginu licznika który pokazuje w lewym dolnym rogu ekranu liczbe rund wygranych przez TT i CT byle by napis na zielono był, szukam jeszcze czegoś takiego zo po 12 wygranej rundzie przez jakąś drużyna zmienia mepe na nastąpną z mapcycle czyli np. tt ma 11 wygranych rund i ct również i...