Popularne odwołania do tej strony: ip do csa, jak sprawdzic ip w cs 1.6, hlds neostrada, serwery cs 1.6 call of duty nie steam strona 1 nie hash jama, forum neostrada cs, jak znaleźć serwery cs, cs przez livebox, neostrada serwer cs, jak sie sprawdza ip serwera w counter strike, gdzie sprawdzic ip cs 1.6 ns, counter strike source jak postawić serwer lan livebox, jak postawić własny serwer cs 1.6, jak postawic serwer cs na livebox, jak sprawdzic ip na swoim servie cs, czy da się postawić serwer na neostradzie, jak zrobic swój wlasny serwer hlds w cs 1.6, jak zrobic server do cs 1.6 not steam v23, cs non steam servernie znajdoje serwerow, jak postawic serwer cs w tp, adres ip w neostradzie a serwer www, ip livebox sprawdzić, counter strike 2 komp 1 ip, cs 16 nie moge znalesc serwera, livebox tp cs, jak zrobic serwer cs source windows 7
Czesc mam maly problem mam CS 1.6 Non Steam i patcha V23 i ogolnie chcialem pograc z kumplami...ale gdy ja zakladam serwer na liveboxie przez hlds i daje ip wygenerowane w hlds to moi znajomi nie moga znalezc serwera. (jezeli problemem jest ip i trzeba miec zewnetrzne to prosze powiedziec jak sprawdzic jakie mam ip zewnetrzne:P). Jezeli mi nie wychodzilo to moj kumepl ma neostrade i on zakladal...jego znjadywalismy tylko co jakis czas wywalalo go i serwer sie crashowal czemu??? Czemu go wyrzuca ?? A tez ma tego samego cs i patcha co ja prosze o pomoc.
Witam!
Ja mam taki sam problem... właśnie oto chodzi że żadne... jak kumpel chce wejść na serwer to go nie znajduje... po prostu... ja myślę że to livebox ma kilka ip... i dlatego albo nie znamy jakiegoś źródłowego ip... nie wiem proszę o POMOC!!!
jak ma sie live boxa i 2 albo 3 kompy to adres IP zostaje rozdzielony na 2 albo 3 i wtedy nie mozna zrobic serwa przez ten program. sam mam liveboxa i tez nie moge. jezeli naprawde chcesz pograc na swoim serwie to albo wykup serwa naprzyklad na pukawce albo kup sobie inny modem
Czesc mam maly problem mam CS 1.6 Non Steam i patcha V23 i ogolnie chcialem pograc z kumplami...ale gdy ja zakladam serwer na liveboxie przez hlds i daje ip wygenerowane w hlds to moi znajomi nie moga znalezc serwera. (jezeli problemem jest ip i trzeba miec zewnetrzne to prosze powiedziec jak sprawdzic jakie mam ip zewnetrzne:P). Jezeli mi nie wychodzilo to moj kumepl ma neostrade i on zakladal...jego znjadywalismy tylko co jakis czas wywalalo go i serwer sie crashowal czemu??? Czemu go wyrzuca ?? A tez ma tego samego cs i patcha co ja prosze o pomoc.
sprawdzasz jakie masz IP.
Można sprawdzić tutaj : Welcome to RIPE.NET prawy górny róg ekranu.
Dodajesz port do swojego IP taki, jak ustawiłeś w aplikacji HLDS i gotowe.
Dajesz IP komu chcesz i grasz.
A więc tak wczoraj zainstalowałem liveboxa i jak u kuzynów na środku niego pojawiał sie taki znaczek tp, wiem pod spodem jest pstryczek to tego ale to nie pomaga! jak moge włączyć to? prosze o pomoc!
Witam !!!
Mam problem z założeniem serwera na moim komputerze otóż korzystam z tego programu "Dedicated Server" robie wszystko dokładnie oglądałem już kilka filmików i poradników i nic !! Gdy klikam na start server wszystko git jest kopiuje ip włanczam cs daje do Favourites i ten server się...
Witam, być może było dużo tych tematów ale w żadnym z nich nie znalazłem rozwiązania.
Mam neostrade 1 mb/s z liveboxem i chciałem postawić sobie serwerek dedykowany aby móc nagrywać sobie z kumplami demka. Wykonałem wszystko to co było w instrukcji o no-ip.com ale wciąż nikt nie może wbić na...
Witam. Mam livebox'a TP 1 MB. Dzisiaj mnie zdziwiło to, że mój download w przeglądarce wynosi 2-5 kb/s, gdzie zawsze wynosił 120-130 kb/s. Tak jest cały czas. Ściągałem pliki z różnych serwerów i każdy z taką samą prędkością. Drugim problemem jest to, że z pingu 20 ms mam teraz 200-500 ms. Cały...
Gdy włączam instalkę Cs'a 1.6 non-steam to cały tekst jaki tam jest to znaki zapytania..;/
nic nie wiem gdzie co i jak. klikam na przycisk, który powinien być przyskiem Next a jest ________. Cały czas klikam w ten Next i w końcu zaczyna się instalacja... Patrzę i wszystko instaluję się w...
Elo mam pytanie, wytlumaczy mi ktos jak zalozyc serwer na livebox hlds bo jak robilem to inni nie mogli sie polaczyc prosze o dobre wytlumaczenie bo jak czytalem na nie ktorych stronach to nie da sie zrozumiec mozecie pisac na moje gg 8714018 prosze jak najszybciej :cry:
Tak jak w temacie mam ogromny problem z zalozeniem serwera na cs 1.6.
Czytałem juz wiele tematów, ale w zasadzie żaden nie był skończony i nie mogelm sie dowiedzieć jak to wszystko przeprowadzić. Mecze sie juz nad tym ponad tydzien !!
moj router to D-link DSL-G624T
neostrada 1mb
...
otóż mam neostradę i liveboxa.
zainstalowałem sxe server, niby działa ok, gdzie nie czytam jak się sprawdza to działa.
Po wpisaniu w konsoli alias wyskakuje off czyli ok.
tylko pisze wszędzie że trzeba uruchamiać plik z -insecure oraz +adres ip
i tu problem, bo jak tak robię i wpiszę swoje...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u