Mam problem.Od kiedy kupiłem i zainstalowałem orginalnego cs [steam] przy włączeniu go normalnie serwer chodzi ale gdy jest zmiana mapy lub ide na innego serwa pasek ładowania dochodzi tylko do pierwszej kreski i cs się wyłącza. z góey dziękuje
|
|
Mam problem.Od kiedy kupiłem i zainstalowałem orginalnego cs [steam] przy włączeniu go normalnie serwer chodzi ale gdy jest zmiana mapy lub ide na innego serwa pasek ładowania dochodzi tylko do pierwszej kreski i cs się wyłącza. z góey dziękuje
możliwe, że grasz na jakiś badziewnym nonsteamowym serwie, a potem chcesz wejść na steamowy. spróbuj na 2 steamowych albo na w ogóle tym samym serwie. wejdź na niego, pograj, potem wyjdź i wejdź jeszcze raz.
próbowałem różnych sposobów i na różnych serwach i nie działa nawet na steamowych. Jak wychodze z serwa i wbijam jeszcze raz na niego to dzieje się tak samo :/
To przewaznie tez jest tak, ze masz za duzo programów właczonych :P Mi tez sie wyłancza ale z powodu, że mam rohe przegrzanego kompa :P Bo jak rano gram po włączeniu kompa to nic.. Ale dopiero wiczorem jak komp mi chodzi cały dzionek to sie wiesza i nie tylko cs :P może masza słabego kompa :P
wątpie żeby to było od tego bo przeważnie patrze na prace procka to jest góra 50%
I góra za dużo.
Powyłączaj procesy, powyłączaj programy, zrób porządek na kompie, sprawdź też czy nie masz wirusów, a przede wszystkim reinstall steama.
przy procku 3 ggaherce to jest mało :D wszystkie procesy mam wyłączone (prawie wszystkie) skanowałem kompa dwoma antywirusami nic nie znalazł reinstall nic nie pomógł
| « jak zrobić serwer hlds steam by był publiczny? | Problem z założeniem servera cd2 » |