Co mam zrobic jak za kazdym raze kiedy chcem wlaczyc csa wyskakuje mi :W_LoadWadFile : couldn't load gfx.wad
|
|
Co mam zrobic jak za kazdym raze kiedy chcem wlaczyc csa wyskakuje mi :W_LoadWadFile : couldn't load gfx.wad
reinstal csa i zainstaluj patcha v23
smigiel, reinstall samego patcha wystarczy.
bo może wstawiłeś patcha w złe miejsce też tak miałem ale zapytałem na tym forum i już nie mam
mi to nie wystarczylo:Zamieszczone przez Shadow
przeinstalowywalem CSa 3 razy
mialem patcha 23
mialem patcha 19
i nadal to samo CO MAM ZROBIC??
patch v23 :D A jak usuwasz csa to usuń folder Valve z dysku i zainstaluj csa
usun pliki z csa i wtedy zrob reinstal i odnowa zainstaluj patcha wroze sukces :mrgreen:
juz tak robilem i nic to nie daloZamieszczone przez Shadow
a co do mojego 1 posta to jak przeinstalowywalem csa to oczywiscie patcha odinstalowywalem i jeszcze raz instalowalem (robilem tak 3 razy w tym ze 2 razy patch 23 a raz patch 19)
NADAL TO SAMO
PS. a to moze byc spowodowane systemem? tz dalo by cos przeinstalowanie go??
Usun csa zainstaluj i patcha nie instaluj do valve tylko odrazu do pliku z csem np: M:gry/cs 1.6/valve <-- tam nie instaluj tylko zainstaluj tak M;gry/cs 1.6 i tak zainstaluj patcha.
Jak pomogłem kliknij pomógł. :P
Roberto .. pobierz ten plik Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
rozpakuj...
i wklej go to folderu cstrike
>>Jak chodzi daj POMOGL<<
pozdro :)
dokładnie reinstalacja Cs-a zawsze pomogą... jeżeli Ci wyskakują jakieś błędy to tylko reinstalka Cs-a![]()
Mozesie mi wierzyc albo nie ale nic to nie daje (te wszystkie wasze rady)
a co do CSa to przeinstalowywalem 3 razy razem z patchem i nic
PS. zastanawiam sie czy przeinstalowac system. tylko nie wiem czy to ma sens? czy to przez niego. :/
PS2. jeszcze troche a wypier... CD z CSem i kupie sobie orginal za 40zl i juz
MOZE KTOS JESZCZE MA JAKIES POMYSLY?? za dotychczasowe thx (szkoda ze nie pomogly:/)
probowales moj pomysl :D ?
| « sg | Jak zdjąć haslo z serwera 24/7 » |