patch v23 :D A jak usuwasz csa to usuń folder Valve z dysku i zainstaluj csa
juz tak robilem i nic to nie dalo
a co do mojego 1 posta to jak przeinstalowywalem csa to oczywiscie patcha odinstalowywalem i jeszcze raz instalowalem (robilem tak 3 razy w tym ze 2 razy patch 23 a raz patch 19)
NADAL TO SAMO
PS. a to moze byc spowodowane systemem? tz dalo by cos przeinstalowanie go??
Usun csa zainstaluj i patcha nie instaluj do valve tylko odrazu do pliku z csem np: M:gry/cs 1.6/valve <-- tam nie instaluj tylko zainstaluj tak M;gry/cs 1.6 i tak zainstaluj patcha.
Jak pomogłem kliknij pomógł. :P
Siemka mam problem przy właczeniu CS Non STEAM pojawia mi sie W_LoadWadFile : couldn't load gfx.wad instalowalem juz PATCHA 33 i 24 juz nie wiem czemu nie dziala co moglem zrobilem sie was pytam. Z góry dzieki za odpowiedz.
Mam problem z pluginem , ponieważ nei działają one gdy wpisuje amx_plug8ins wyskakuje przy nazwie unkown bad load
Logi
09/25/2008 - 16:28:58: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20080925.log")
L 09/25/2008 - 16:28:58: Plugin file open error (plugin "admin-related)")
L...
eLo eLo 3-2-0
Mozna by Przykleic ?
Przedstawiem wam Paczke dzwiekow do roundsound-a Dzialaja w 100% Testowalem ;)
W Paczce:
√Liczba Dzwiekow: 17
√Rozmiar Paczki: 6,62 MB (po rozpakowaniu)
Siema.
Jak chcę włączyc CS Non Steam to wyskakuje mi taki błąd widoczny na screenie:
http://img78.imageshack.us/img78/6258/beztytuutk6.jpg
a jak właczam CSa przez ikonke Counter-Strike to nie widze napisów jak inni pisza tylko
#Cstrike_Chat_AllDead proszę o pomoc.
Witam!Dziś z rana jeszcze grałem w cs'a przyszedłem ze szkoły włączyłem a tam w prawym dolnym rogu pisze jakies fps i tam jakis dane.Patrze nie ma żadnych serwerów, ustawienia do chodzenia itp też nie ma.Dobra wyłączyłem.Chciałem odpalic Olympus Master(program do cyfrówki)i nie działa.Włączam po...
Witam! Mam problem... Jak uruchamiam CS-a to nagle sie wyłącza i pisze "W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad" Jak to naprawić?? Prosze o pomoc (dam POMÓGŁ).
Jeżeli przy próbie włączenia CS'a wyskakuje Ci błąd W_loadWadFile: Couldn't load gfx.wad to oznacza iż musisz zainstalować patcha. Instalujesz go do katalogu z grą (np. c:\program files\valve).
Counter Strike Patch v23 download
mam taki problem ze jak włączam CS to wyskakuje mi blad i pisze w ramce "W_LoadWadFile:couldn't load gfh.wad" o co z tym chodzi ??
z gory dziekuje za pomoc !!
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u