Mam do Was pytanie czy VAC lub VAC 2 banuje za zmiane confing.cfg ? Chodzi mi o zmiane tych oto komend:
hud_fastswitch "1", cl_dynamiccrosshair "0" po zmianie ich gra sie o wiele lepiej.
|
|
Mam do Was pytanie czy VAC lub VAC 2 banuje za zmiane confing.cfg ? Chodzi mi o zmiane tych oto komend:
hud_fastswitch "1", cl_dynamiccrosshair "0" po zmianie ich gra sie o wiele lepiej.
OmG... o_0 VAC nie daje ci banów za komendy...
Po pierwsze VAC'a juz nie ma... Zastąpił go dawno VAC2... VAC2 banuje jedynie za niedozwolone programy (tudzież cheat'y, itp.)...
Proszę bardzo: VAC - HLDS.pl. Wspomniano tu chyba o tym, że VAC praktycznie nie istnieje...
To ja juz nie rozumiem :D Po co robili Vac2 jak vac nie było ? Albo prześli z vac na vac 2 ? :P
no chyba a poco mają robić najpierw VAC2 a potem VAC![]()
VAC2 to jest nowsza wersja VAC, duży update w porównaniu do starej wersji, dlatego nominowali go numerkiem dwa. Ogólnie już dawno temu wyszedł VAC2, dlatego już wszyscy mówią po prostu VAC.
Jeszcze jedyneczka banowała za cheaty konto na rok, dwójka banuje permanentnie.
Heh, no bezsens ale tak to mniej więcej wygląda bo VAC 2 był ważniejszy od zwykłego VACKA dlatego przeszli na VAC 2 a nie na zwykłego. Dziwna sprawa!
Ale na Wikipedii mówią prawdę:
Kod:Nowsza wersja to VAC 2, VAC 1 już właściwie nie istnieje od października 2005 roku.
No dobrze napisali, VAC1 może mieć tylko serwer który nie miał update od 2005 roku.
no właściwie to może nie warto o tym pisać, ale dostałem dziś również bana na VAC... i jedyny powód, który jest prawdopodobny, to to, że miałem w rejestrze systemu w valve jakieś wpisy o czitach, którymi się bawiłem na non-steamie... na steamie nigdy nie używałem czitów i dostałem VACbana w rekordowo krótkim czasie... prawdopodobnie było mi to pisane od pierwszego odpalenia steama ta moim kompie... w każdym razie gorąco polecam czyszczenie rejestru przed instalacją steama a najgoręcej formata...
| « Problem z GameCam | Status VAC: zarejstrowanych blokad ? » |