Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Grafika siadła???:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 541
Narzędzia wątku

Grafika siadła???

YounTanek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Grałem sobie na serverze k3 kiedy wyskoczyły mi jakieś napisy.Po kolorach i czcionce zobaczyłem ze są związane z ATI Catalyst Control Center.Kiedy wcisnąłem don't send zmieniła mi się rozdzielczość monitora.Ustawiłem ja na taką jaką mam zawsze czyli 1152 na 864 pikseli.I znow włączyłem conter.Wchodze na serv i mam taką grafike

Popsuła się grafika i broń trzyma w lewej ręce choć w opcjach CS'a ustawione jest zeby trzymał w prawej.Instalowałem od nowa gre i nic.Pomóżcie

Drill is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Przełączyło cię w trybie wyświetlania do Software mode?? Spróbuj dać OpenGL w opcjach wideo... Jeśli gra nie ruszy w tym trybie (znowu przełączy cię do Software) to znaczy ze sterowniki od karty graficznej legły i konieczna będzie ich reinstalacja...

Ostatnio edytowane przez Drill ; 30-06-2008 o 14:15.

tocer is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

pobaw sie w opcjach sterownikow

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Grafika
mam takie pytanie po co 2 dzialy z grafika 1 to Strefa Twórcza - Forum Graficzne a 2 to Forum graficzne nie lepiej polaczyc to w 1? mniej spamu by bylo i szukania
Propozycje, uwagi i sugestie co do tego forum
Grafika by Sev[i]
Witam serdecznie ;D od dziś robię dla was prace graficzne :) Jeżeli potrzebujecie: - avatar - herb - logotyp - banner - sygnaturę
Oferty grafików
Grafika
Witam !;] ImageDesign :: Strona Główna Czyli, darmowa Grafika na zamówienie ... Wejdź a nie pożałujesz, robimy bannery, loga, avatary i wszystko inne całkowicie za darmo ! Jeżeli potrzebujesz grafiki dla klanu to wejdź! ;] Brak domeny. ( ale to się zmieni ! Już nie długo domena !
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
GRafika
Witam mam problem z grafiką na komputerze chodzi mi o to ze gry maja bardzo słabą grafikę kartę graficzna nie dawno kupowałem i robiłem formata kompa wydaję mi się że to jest wina sterowników nazwa sterowników : intel 82945g express chipset family Wie ktoś skąd ściągnąć ? lub jest jakaś inna...
Sterowniki
Telefon na policje - Sąsiad mnie atakuje
Tele-online - Telefon na policje - Sąsiad mnie atakuje : Rozmowa na wszystkie tematy
filmiki, kabarety, mp3
[grafika] by Sev[i]
Elo do oceny mam grafike nie wiem w sumie co to wyszło hehe nie miałem co robić i tka powstało czy to jest warte jakiejś godnej oceny według was ? oraz jakie błędy robie ? http://images39.fotosik.pl/239/5a5a383248aabfe0m.jpg
Prace graficzne do oceny
[RS Sąsiad Kosmita / Are We Alone? (2009)
Sąsiad Kosmita / Are We Alone? (2009) Lektor PL *TVRip* http://img39.imageshack.us/img39/17/snap287x.jpg http://img710.imageshack.us/img710/1083/ssiadkosmitaavithumbs20.th.jpg Video: Xvid 544x320 25.00fps 1216kbps Audio: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 132kbps File size: 852 MB
Filmy dokumentalne
www.e-Grafika.wxv.pl - Darmowa Grafika na zlecenie.
http://img255.imageshack.us/img255/9074/egraf.jpg Forum Graficzne. :: Strona Główna Czyli, darmowa Grafika na zamówienie ... Wejdź a nie pożałujesz, robimy bannery, loga, avatary i wszystko inne całkowicie za darmo !. Dla czego warto do nas dołączyć ?
Tworzenie - projektowanie stron www
[Steam & Non Steam] Grafika
Witam Zainstalowalem sobie nowsze sterowniki do karty graficznej i zmienilem rozdzielczosc monitora i gdy chcialem pograc w csa mialem 1 istatny problem . Mianowicie wszystkie napisy w grze sa lekko rozmazane oraz moj celownik. Mam rowniez wrazenie iz strzaly oddawane nie leca tak jak powinny :d...
Problemy z CS 1.6
[grafika] problem z grafika po wyjsciu na pulpit
Witam!, Mam problem z grafiką. Gdy jestem w grze i chcę wyjść na pulpit wychodzi mi i daje przywruć.. Wraca mi do gry i jest jeden z dwóch błędów: 1) W konsoli robią się krzaczki że nic nie da się rozczytać (nieraz w ogóle nic nie widać) 2) Ekran robi sie czarny. (Tzn. jestem w grze, ale...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz