Grałem sobie na serverze k3 kiedy wyskoczyły mi jakieś napisy.Po kolorach i czcionce zobaczyłem ze są związane z ATI Catalyst Control Center.Kiedy wcisnąłem don't send zmieniła mi się rozdzielczość monitora.Ustawiłem ja na taką jaką mam zawsze czyli 1152 na 864 pikseli.I znow włączyłem conter.Wchodze na serv i mam taką grafike
Popsuła się grafika i broń trzyma w lewej ręce choć w opcjach CS'a ustawione jest zeby trzymał w prawej.Instalowałem od nowa gre i nic.Pomóżcie
Przełączyło cię w trybie wyświetlania do Software mode?? Spróbuj dać OpenGL w opcjach wideo... Jeśli gra nie ruszy w tym trybie (znowu przełączy cię do Software) to znaczy ze sterowniki od karty graficznej legły i konieczna będzie ich reinstalacja...
Ostatnio edytowane przez Drill ; 30-06-2008 o 14:15.
mam takie pytanie po co 2 dzialy z grafika
1 to Strefa Twórcza - Forum Graficzne
a 2 to Forum graficzne
nie lepiej polaczyc to w 1? mniej spamu by bylo i szukania
Witam !;]
ImageDesign :: Strona Główna
Czyli, darmowa Grafika na zamówienie ...
Wejdź a nie pożałujesz, robimy bannery, loga, avatary i wszystko inne całkowicie
za darmo ! Jeżeli potrzebujesz grafiki dla klanu to wejdź! ;]
Brak domeny. ( ale to się zmieni ! Już nie długo domena !
Witam mam problem z grafiką na komputerze chodzi mi o to ze gry maja bardzo słabą grafikę kartę graficzna nie dawno kupowałem i robiłem formata kompa wydaję mi się że to jest wina sterowników
nazwa sterowników :
intel 82945g express chipset family
Wie ktoś skąd ściągnąć ?
lub jest jakaś inna...
Elo do oceny mam grafike nie wiem w sumie co to wyszło hehe nie miałem co robić i tka powstało czy to jest warte jakiejś godnej oceny według was ? oraz jakie błędy robie ?
http://images39.fotosik.pl/239/5a5a383248aabfe0m.jpg
http://img255.imageshack.us/img255/9074/egraf.jpg
Forum Graficzne. :: Strona Główna
Czyli, darmowa Grafika na zamówienie ...
Wejdź a nie pożałujesz, robimy bannery, loga, avatary i wszystko inne całkowicie
za darmo !.
Dla czego warto do nas dołączyć ?
Witam
Zainstalowalem sobie nowsze sterowniki do karty graficznej i zmienilem rozdzielczosc monitora i gdy chcialem pograc w csa mialem 1 istatny problem . Mianowicie wszystkie napisy w grze sa lekko rozmazane oraz moj celownik. Mam rowniez wrazenie iz strzaly oddawane nie leca tak jak powinny :d...
Witam!,
Mam problem z grafiką.
Gdy jestem w grze i chcę wyjść na pulpit wychodzi mi i daje przywruć.. Wraca mi do gry i jest jeden z dwóch błędów:
1) W konsoli robią się krzaczki że nic nie da się rozczytać (nieraz w ogóle nic nie widać)
2) Ekran robi sie czarny. (Tzn. jestem w grze, ale...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u