Popularne odwołania do tej strony: cs pokazywanie fps, jak wylaczyc fps w cs, pokazywanie fps cs, pokazywanie fps, fps cs, jak wylaczyc fps, jak wlaczyc fps, jak wylaczyc fps cs, jak wylaczyc fps w cs 1.6, jak wyłaczyc fps w cs, jak wyłączyć fps, cs jak wylaczyc fps, cs skrypt na pokazywanie fps, jak włączyć fps, jak wyłączyć fps w cs, jak włączyć fps w cs, jak właczyć fps, jak wylaczyc fps cs 1.6, jak wylaczyc pokazywanie fps, black ops pokazywanie fps, fps counter strike remove, jak wlaczyc fps w cs 1.6, jak wloczyc fps w cs, jak wylonczyc fps, jak włączyć ilość fps
Jak wyłączyć te napisy które pokazują m.in. FPS'y. Sa one w prawym dolnym rogu ekranu, więc zakrywają amunicję, itd.
Proszę o odpowiedz, zapomniałem jak to się własnie wyłącza :/
Counter-strike 1.6
1. Witam szukam pluginu na serwer który blokuje HE na 10 sec, chodzi mi o to że jak się runda zacznie to HE dopiero można po 10 sec rzucić HE
2. Do pluginu wyżej jeśli taki jest TRUDNY to prosze o plugin który pokazuje kto rzucił HE z obu drużyn, że TT widzi czy CT rzuca HE, a...
mam pytanie czy jest taki plugin lub cokolwiek co mogłoby mi np poprzez wpisanie komendy w konsoli pokazywać interp innych graczy??
Nie chodzi mi o wymuszanie interpu, bo ten plugin laguje serwer, chce tylko żeby wyświetlało mi info o interpie wszystkich, coś jak amx_ip lub status, tylko że dla...
Jak w nazwie chodzi mi o to jak ustawić ,że widać ile zadało się obrażeń przeciwnikowi .
Znalazłem kilka tematów ale większość jest do AMX a ja mam Maniego i SM
Proszę o pomoc
Witam... Tak jak w temacie... Szukam takiego pluginu który pokazywał by TYLKO o PEŁNYCH godzinach godzinę na środku ekranu (wyżej niż środek...) I tak aby pokazywało się Jest teraz godzina: i tutaj czas np. 14:00 z tym, że napis "Jest teraz godzina" ma pokazywać się na niebiesko lub zielono to już...
Otóz od jakiegoś czasu mam bardzo duży spadek fps'ów podczas gry niby jest 71 ale spadaja do nawet 20 fps'ow... :/ nie wiem co jest tego przyczyną wcześniej tak nie było.. mój sprzęt to :
procesor pentium IV 2x 3Ghz
ram 512mb
karta graficzna Ati Radeon 9600xt
internet (MASTER Głogów) 1mb
i...
Siema !
Mój problem polega na tym ze przy graniu kiedy stoją obok mnie 3-4 osoby fpsy spadaja do 25-30 :/
Mój sprzęt :
AMD Sempron(tm)
950 MHz, 512 MB RAM
Karta graficzna :Radeon 9600 Pro
Ustawienia gry:
640/480
32 bit
Mam zainstallowane high fps models.
Witam mam problem nie wiem jak usunąć jedną rzecz jak strzelam w kogoś to jak trafię w niego to widać ile mu hp zabrało takimi małymi liczbami pisze w CT na niebiesko a w TT na czerwono.
Tu jest link do obrazka na którym to widać: http://img201.imageshack.us/img201/6517/31381635jk9.png
z...
Problemy z HLDS
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u