mam taki problem ze ja mam mapke jakas duza np soccerjam i ona nie chce mi sie analizowac jest jakies wyjscie zeby mapki sie nie analizowaly?
|
|
mam taki problem ze ja mam mapke jakas duza np soccerjam i ona nie chce mi sie analizowac jest jakies wyjscie zeby mapki sie nie analizowaly?
Jakie masz boty? Opisz dokładnie co się dzieje.
boty normalne razem z cs'em sie instalowaly i na nich gram.
A wiec wlaczam mape soccerjam i sie uruchamia ladowanie ja to nazywam (analiza) i pisze na tym ladowaniu czero*Learning map i to caly czas jest i sie nic nie laduje inne mapy jakies mniejsze sie zanalizuja bo mniejsza jest a to sie niezaladuje a mam pilke nozna na botach i chce se z nimi pograc
BUHAHAHA ja mam cs 1.6 NS!
Ty, ale mapa soccerjam jest stworzona dla tego moda, są na niej specjalne entity których nie ma na normalnych mapach, więc się nie dziw.
Najlepiej daruj se SoccerJam'a, bo to nudna mapa. :D

ja tez mam taki problem tylko z cs:cz steam tlko że dalej jest analyzing approach points i hiding spots. a mapy niby do cs:cz. I w końcu sie kończy to "analizowanie" potem mapa wczytuje sie po raz kolejny i zas to samo przez caly czas skończy sie to kiedyś i zadziala czy cos musze wgrac czy nie zadziala???
Wpisujesz w google "zbot waypoint soccerjam" i masz...
tylko że mi chodzi o normalne mapy typu de, cs, as itp.
| « problem z celowaniem | Problem z Cs 1.6 steam na windows 7 » |