Witam , mam problem z amxmodx mam gotowy pak, lecz i tak nie dziala komenda amxmodmenu, chyba brakuje jakiegos pliku , lecz wszystkie mam ... ;( chyba ***.gam
Witam wszystkich i proszę o pomoc !! :)
A więc kupiłe z kumplem na hostingowni postrzelaj.pl servre (i to jak mi sie wydaje był wielki bła) , i próbowalismy wgrać AMXMODX ...
Wgralismy i wbujamy na serva i nie działa ...
Czyja to wina hostingowni czy moze źle wgrywam(tzn. nie tylko ja wgrywałem...
Witam serdecznie wszystkich fanów cs!
Przeszukałem zarówno to forum jak i inne, niestety nie udało mi się znaleźć wyczerpującej odpowiedzi na moje pytanie. Zwykle było to odsyłanie użytkowników do szukajki i/lub innych stron.. Mam nadzieję, że wy mi pomożecie!
Mianowicie, wykupiłem serwer...
Prosze o pomoc niedlugo chce wykupic serwer ale co z amx ??? postanowilem najpierw pokombinowac z amx na hlds ale nie chodzi menu amx i wogule bawie sie juz z tym przez 2 dni nic nie chodzi nic nie moge zrobic daje link do screena http://www.wrzuta.pl/obraz/iYM6aOY0Dh/menu prosze o pomoc . nie mam...
Witam mam pewien problem zainstalowałem amxmodx i chcialem przetestowac serwerek ,włączyłem cs następnie wybrałem serwer z favorites a tu kick.Mój serwer mnie z kikował
Jak rozwiązać problem ?
I jak logować sie jako admin na serwerze?
Mam kilka pytań co do amxmodx:
-proszę aby ktoś mi wytłumaczył co i jak.
-jak zrobić aby nie było botów na serwie jak wywalę to znowu się pojawiają :cry:
-wiem jak dodać adma, wywalić, zbanowac, zmienić mapę, głosowanie na mapę, no i tyle
-mam zainstalowanego AMX dla leniwych
-co zrobić aby...
Mam problem, wczoraj zainstalowałem AMXMODX wszystko działało dzisiaj rano zrobiłem serwer i grałem z bratem też wszystko działało ale przed chwilą zainstalowałem jakiś patch wchodzę do cs'a a tam jest nowa tapeta z cs 1.5 robię biorę jakąś mapę wchodzę i wogóle nie odczytuję żadnych pluginów ani...
Witam. wie ktos jak wrzucic radio internetowe i ludzie po przez komende /play beda wlanczac http://.................:8080/listen.pls
Dodano: Sob 18 Sie, 2007 ]
powiesz seba ?
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u