Witam, mianowicie chciałbym zapytać jak rozmawiać przez mikrofon w cs ? Wystarczy poprostu do niego mówić? Próbowałem ale nikt mnie nie słyszy. Może podczas mówienia trzeba jakiś klawisz nacisnąć ??
pozdrawiam.
|
|
Witam, mianowicie chciałbym zapytać jak rozmawiać przez mikrofon w cs ? Wystarczy poprostu do niego mówić? Próbowałem ale nikt mnie nie słyszy. Może podczas mówienia trzeba jakiś klawisz nacisnąć ??
pozdrawiam.
musisz sobie zbindować :) mianowicie wejdziesz do koncoli i wpisujesz takie coś
bind "t" "+voicerecord"
pozdro :)
wciśnij ''k'' i gadasz![]()
ale jak to mamy wpisac razem czy jak w tej consoli
??
z gory dzieki
![]()
Wciskasz k i w tym momencie Cie slychac.
Ahaha Temat Rządzi ! :D:D
co w tym takiego smiesznego? kazdy byl kiedys poczatkujacym i nie wiedzial wszystkiego
@UP
Dobrze powiedziane, nie każdy wszystko od razu wiedział.
A do autora:
W folderze cstrike masz plik config.cfg, w jego właściwościach odznacz "Tylko do odczytu".
Wejdź w config.cfg i wpisz bind "x" "+voicerecord", gdzie "x" to klawisz który będziesz trzymał w celu mówienia.
Następnie właściwaości config'a i zaznacz "Tylko do odczytu" i OK.
Teraz włączasz CS'a i gadasz przez micro aż admin szału dostanie :D (oczywiście to żart x))
Nacisnik K i se mow do woli :) tylko pamietaj ze caly czas musissz mniec to wcisniete :D
ja nie mam tego pliku config bo ja milem od razu instalke:> z pendrivei nie wiem co mam zrobiĆĆĆ??
Oo ok dziwne pytanie a wy mu mówicie jakieś dziwne odpowiedzi
słuchaj jak masz polską wersje CS idź w opcje klawiatura i tam se ustaw
a jak co to jest jeszcze hlss - puszcza muzykę przez micro :D :D :D
Wejdź jeszcze w opcje CS'a, kliknij Voice, i te paski na maksa ustaw, tyko nie zaznaczaj boost microphone !

e tam ja mam zbindowane na f w kazdej chwili moge gadac;-]
Mój klan poszukuje 1 gracza do klanu który by potrafił zrobić stronkę naszego klanu chętnych zapraszamy !! Dziex
Chętni niech piszą pod numer gg:10342806
:-P
czlowikeu opanuj sie nie tutaj takie informacje i nie spamuj maz do tego odpowiednie miejsce. boshhh dacdziecku komputer ;/ na komunie znowu powinni dawac zegarki i rowery.
To nie miejsce na SPAM masz do tego odpowiedni Dział !
ziomki pomocy potrzebuje kupilem sluchy z majkiem, naciskam to k, bindowalem ten klawisz na X ale cos nie bardzo idzie i mowia ze mnie nie slychac moze wie ktos dlaczego?
wejdź w opcje w cs'ie i pogłośnij,
ewentualnie w panelu sterowania albo menedżerze karty dźwiękowej
pzdr
Po pierwsze kliknij w ten magiczny przycisk aby wyzerowac zmiany jakie ci zrobili wypowiadający się wyżej.
Teraz będziesz miał mikrofon domyślnie pod klawiszem "k". Żeby mówic wystarczy go tylko przytrzymac.
W grze powinna się pojawic zolta ikona głosnika kiedy "k" jest nacisniete.
W options/voice powinienes miec takie ustawienie
Sprawdz jescze czy nic ci nie blokuje mikrofonu poza csem i mozesz jechac przez neta.
Pzdr
@EDIT
co z tego ze dopiero teraz zobaczylem ze to temat sprzed roku...
lipa dalej nie chodzi :[
| « CS Nie włącza się nawet po zmianie SP | Długie logowanie Steam » |