Mam Taki problem bijam na serwa iwszytko git dobrze sie gra tylko jak jest zcas na vota to wysjakują mapy do wyborku i po 2 min gosciu zaczyna odliczac do zmainy mnapy a ta mapa sie ie zmienia gdy pisz timeleft to pisz 00.0 co mam zrobić ?:(
|
|
Mam Taki problem bijam na serwa iwszytko git dobrze sie gra tylko jak jest zcas na vota to wysjakują mapy do wyborku i po 2 min gosciu zaczyna odliczac do zmainy mnapy a ta mapa sie ie zmienia gdy pisz timeleft to pisz 00.0 co mam zrobić ?:(
Dzieje się tak na twoim serwerze, czy na serwerze, na którym grasz ?
Na Moim
wejdz do ftp usun caly plugin mapchoser i usun go z plugins.ini sciagnij nowy i zaisnstaluj go sobie na serwerze. Tam dodasz mapy jakie maja byc w votr lub sciagnij sobie z nominacja ktory polecam bo sam go urzywalem. :)
Licze na karme
A to cos zlego za pomoc chyba moge dostac karme, pozatym jestem nowy i nie czaje co to warm. A ty jak noob raportujesz.
Kolo ma plugsa w amx zlego a ty co za szukanie spamu dostajesz karme <lol2> Ja na Ciebie raport puszcze za spam. Szukaj dalej spamerow Super Spamerze
Chodziło mu o to, że dopraszanie się o karmę jest zabronione i kebabf nie szuka żadnych spamerów !! A skoro nie wiesz co to warn, to ja nie wiem jak ty jeszcze piszesz na tym forum <joke>. EOspam. Sorry, ale musiałem.
Wgranie pliku od nowa powinno pomóc, jak nie pisz na GG pomogę ,d.
| « Zle ustawiony celownik | Lagi na steam... karma za pomoc » |