Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/ Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.
Witam , chciałbym wszystkich poinformować że klan e-Makers organizuje dla każdego konkurs Świąteczny na czym polega konkurs ? otóż konkurs polega na tym że rejestrując się na naszej stronie , wchodząc na forum i pisząc formularz zgłoszeniowy taki jak:
Imię np: Mateusz:
GG Np: 11xxxx
Dlaczego...
Siemano. Planuje kupić jedną z tych myszek oczywiście nową ;) i mam pytanie która lepsza i która bardziej się opłaca bo cena prawie ta sama a myszki obie mi się podobają i nie umiem się zdecydować która będzie lepszym wyborem.
Witam.Borykam się z takim problemem, otóż nie wiem jaką podkładkę wybrac do myszki Razer death adder respawn czy Razer goliathus fragged omega speed albo Razer goliathus standard control. Co polecacie ?
Czesc.Doradzcie jaka myszke kupic...ktora lepszA???wygodniejsza??
Mam na oku razer lachesis...
Mam aktualnie Logitech Mx518 ale jest bardzo niewygodna...
Witam, czytałem kilka recenzji i opinii, ale dalej nie jestem pewien, która myszke wybrać. Obydwie myszki w podobnych cenach - interesuje mnie coś do 80,90zł. Moze ktoś z was miał okazje grać na obu? Słyszałem, że Salmosa lepiej sie sprawdza do gier FPP, a krait do RTS, prawda to? A może lepiej...
Razer Lachesis , Razer Copperhead
Którą bardziej polecacie.
Roccat już wyleciał z Mojej małej wybieranki
(Nie piszcie typu Razer Da, bierz dobra.)
A i jeszcze jedno, żeby nie robić następnego tematu
Również i Razer nie próżnuje podczas tegorocznych targów CES. Jedną z zaprezentowanych nowości jest nowa mysz dla graczy o pieszczotliwej nazwie Mamba. Została ona oparta na nowym sensorze laserowym 3,5G potrafiącym pracować z rozdzielczością 5600DPI przy szybkości próbkowania 1ms. Nowością jest...