Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6 |
|
Popularne odwołania do tej strony: jak uruchomić cs, jak uruchomic cs 1.6 na windows 7, dlaczego nie da się nic ściągac i pisze zabezpieczenia, jak odpalic cs, symulator 2009 gra jak uruchomic orginal, nie moge odpalic settlers 7, medal of honor 2010 nie chce sie uruchomic, jak uruchomić cs exe, dlaczego gra nie chce sie uruchomić, medal of honor nie chce sie uruchomic, dlaczego na windows7 nie moge zainstalowac gry metiny, mam konto steam ale niemoge wlaczyc c-s 1.6, medal of honor nie che sie uruchomic 2010, jak uruchomi cs a z katalogu, jak uruchomic cs 1.6 windows 7, jak uruchomic countera, jak odplic cs win 7, nie mogę uruchomic cs source, jak odpalic cs z folderu, usunalem ikonke cs a jak mam go uruchomic, niemoge odpalic cs, jak uruchomić serwer na cs, nie moge odpalic cs forum, czy na windowsie 7 moge zagrac w cs 1.6, jak napisać zeby uruchomić mikrofon w cs1.6
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Nie mogę uruchomić cs-a pomóżcie :( |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
Witam. Właśnie zainstalowałem sobie cs-a do tego patch v23 skopiowałem od kolegi mapy do folderu z mapami oraz skopiowałem do folderu valve platform i config pewien plik żeby uruchomić cs-a no ale cóż po zrobieniu tego wszystkiego włączam ikonkę counter strike 1.6 non steam i czarny ekran słychać w głośniczkach muzyczkę z cs-a ale jest czarny cały obraz i nic nie mogę robić. A wszystko u moich kumpli chodzi ale u mnie nie i nie wiem co jest przyczyną. Oczywiście znalazłem na forum pewien temat i odinstalowałem cs-a z dodaj i usuń programy usnąłem wszystko co zbędne, a następnie gdyż to nie pomogło z defragmentowałem dysk i znowu to samo. Więc nie wiem i proszę o pomoc będę bardzo wdzięczny:P
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
a zobacz czy jak nie skopiujesz tych plikow to bedziesz dzialac jak tak to ich nie kopiuj
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
el Wymiataczos
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
2 za 2 wypowiedzi
Postawił: 3
|
HEHEH a moze za słaby komp?A wlasnie podkreslam gdzie ty te mapki wklejasz?;>
Mapki sie wkleja do maps... a nie do platforms ...
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
trzosu, zainstaluj inne sterowniki karty graficznej.
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
 heh |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
Dzięki wszystkim. Wziąłem zaktualizowałem sterowniki karty graficznej i tyra wszystko pięknie.
P.S Temat do zamknięcia.
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam. Mam problem związany z CSem.
Zainstalowałem na komputerze z systemem Windows 7 (na laptopie, również z 7-emką, działał) CS ze steamem, z tym, że tylko pakiety Counter-Strike oraz Counter-Strike: Conditon Zero (ominąłem CS:CZ Deleted Scenes). Zaktualizowało mi Steama, zrobiłem...
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam otóż zainstalowałem sobie windows 7Ultimate bo chciałem miec dwa windowsy na 1 kompie wszystko ładnie pięknie oczyściłem partycje (mam 3 na C jest Xp na D są gry i inne pierdoły a na E chciałem miec 7) nic na niej nie było i wkładam płytke z instalatorem(Pirat...) restartuje kompa itd... (mam...
| Windows 7 |
|
Proszę pomóc, na serwerze mam sourcemoda wgranego i chce dodać rtv voteban vote kick itp jak to zrobić możecie napisać..? bo nie jarze..?
Da sie dac nute np: muze na start rundy albo jak paka bedzie wybuchała zaraz będzie eksplozja itp..?
Jeszcze jedno da się przez sourcemoda dac reklamę na...
| HLDS2 czyli serwer dla CS Source |
|
Mam orginalnego CSA prosto ze sklepu. Zainstalowałem go utworzyłem konto steam i chciałem wejsć na serwer żeby zagrać z kimś to jak próbuje wejśc to po chwili wyskakuje mi komunikat FAILED TO CONTACT GAME SERVER. Macie jakąś rade by rozwiazać ten problem
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witajcie. Jakiś czas temu zainstalowałem CC 1.6 oryginał i steam
Wszystko było ok. Brakowało mi miejsca na dysku i część plików wykasowałem ( chyba nawet kilka giga)
CC 1.6 nadal chodzi. Kupiłem oryginalny CC Source - zainstalowałem ale nie mogę grać w CC Source
Nie pyta mnie o cd key.
...
| Instalacja gry i podstawy |
|
Mam problem ze steamem ponieważ gdy uruchamiam cs 1.6 steam wyskakuje okienko : przygotowywanie do uruchmienia counetr strike ale po chwili wyskakuje okienko:
Wrzuta.pl - problem_steam
I nie moge uruchomić steam :/ prosze was bardzo pomoc :)
| Problemy z CS 1.6 |
|
:offtopic: słuchajcie . jestem całkowitym dyletantem w obsłudze Ygoowa. mam problem . rozpakowałem , wkleiłem kod , wkleiłem hasło (adres strony) film został załadowany i .. nic . stoi to jak jakiś permamentny stacz. ani drgnie . wygląda, że nie jestem podłoączony do sieci , a przecież jestem ! co...
| Internet i sieci |
|
pisze na forum,ponieważ nie wiem już co zrobić żeby mi w końcu poszła ta gra.problem jest taki ze gry włączam cs pojawia mi sie strzałka z klepsydrą i tak po kilku sekundach niema reakcji.proszę o pomoc!!!
| Problemy z CS 1.6 |
|
Włączam sobie kulturalnie csa (zainstalowałem serverpacka z http://cs-guide.net/?dl_id=7 ) i normalnie powinno dodać mi 5 botów na początek i mogłem zapełnić cały serwer, a teraz dodają mi się tylko 3 i nie mogę zapełniać serwera. Mam ustawione maxplayers 32, więc powinno dodać 31 botów a dodaje 3....
| Problem z pluginem AMX/AMXX |
|
Witam.Mam taki problem otóż.
Ostatnio chciałem jak zwykle pograć sobie w CSa 1.6.Odpalam normalnie jak zawsze poprzez ikonkę na pulpicie i gra się uruchamia aż do momentu pojawienia się pierwszej planszy a poźniej jak gdyby nigdy nic się wyłącza nie podając żadnego powodu(erroru)Nawet nie zdąrzą...
| Problemy z CS 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|