Popularne odwołania do tej strony: parche v23b, patch v23 cs 1.6 pobierz, cs 1.6 jak zainstalowac v23, patch 1.1 do star wars the force unleashed problem software not found jka zaistalowac patch, donde pegar parche del cs, como instalo parche v23, parche v23, instalr parche v23 counter strike 1.6, donde pego el patch v23b del cs 1.6, donde pegar parche v23, error al instalar parche v23 cs, counter-strike 1.6 patch v23b, a donde pegar el parche v23b, problem z patchem v23b windows 7, cs 1.6 en que carpeta instalo el parche, wildlife park 2 windows 7 patch, cs 1.6 problem when installing patch, cs pat5ch v23, gdzie wkleic patch sims, parche v23 para windows 7, v23 patch, jak zrobić patch do cs, descargar parche v23 para cs 1.6, jak zainstalować patch v23 do cs, sposób na zainstalowanie patch do the sims 3
A więc tak : Mam problem z patchem v23 do Cs NS. Zainstalowałem wszystko cacy ale jakiś error : W_LoadWadFile : Couldn't load gfx.wad . Znalazłem gdzieś ten plik ale nie wiem gdzie go wkleić , z góry THX
Witam... wgrałem tego patcha v23 wchodzę normalnie w gre i potem w Find servers i w zakładce internet nie ma żadnych serwerów... Co może być przyczyną???
Witajcie, mam problem z instalacją patcha v2.0 do gta sa. Gdy mam już kliknąć przycisk INSTALL wyskakuje taki komunikat:
http://i55.tinypic.com/vdlurn.jpg
Wiecie może co muszę zrobić? Mam Windows 7 Home Premium 64bit jak coś. Z góry dzięki
Witam, mam problem ściągnąłem csa z setti i muszę go uruchamiać przez plik wsadowy ms-dos. Żaden patch nie chce się zainstalować. Co zrobić? Chcę zaktualizować, żeby mieć wersję 1.0.0.55. Pozdrawiam
wiatm mam pytanie???Czemu Nie mogę Wgrać patcha Do Command & COnquer 3 Tiberium Wars a dokładniej v. 1.09 PL Ze Strony Pobierz.PL???Jak Proboje Zainstalowac to narazie wszystko jest gitara ale jak sie zainstaluje to mi wyskakuje blad w ktorym Pisze
Błąd Wewnętrzny-Aktualizacja nie jest dostępna....
dlaczego przy instalacji Patcha do The Sims 3 CIĄGLE wyskakuje mi komunikat, że jakiś region aktualizacji jest nieprawidłowy? ściągałam wiele różnych patchów, ale ciągle jest to samo. o co chodzi? co mam zrobić? pomóżcie mi proszę Ludzie... od półtora miesiąca się z tym męczę.. :( help
Witam .
Mam problem z gra FIFA 09. Potrzebuje
do tej gry patcha który aktualizuje transfery
itp.
Mam Polska wersjie orginalna.
Posiadam takze POL09 patch'a ktory mi nie dziala....
Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi.
Thx.
Patch by Person Bartek10 Herqu3 i inni
zawartość Option File:
Ligi:
-Angielska,Fracuska,Włoska,Hiszpańska,Polska UEFA I FIFA
NOWE DRUŻYNY:
BVB, HERTA BERLIN ,HEARTS, NIKE I ADIDAS TEAMS , FC SCHALKE 04, VFL WOLFSBURG, BAYERN MONACHIUM ,PARTIZIAN, AJAX, AZ ALMAKAR, SPORTING BRAGGA, FEYENOORD...
Odrazu przejdę do setna sprawy , mam cs'a 1.6 z patchem v28(grafika sourca) i nie mam problem z serwerami , otóż nie mogę ich dodać w dziale Ulubione - ten problem jest z wszystkimi serwerami - wpisuję w konsoli to wg mnie nie łączy . Nie chcę odinstalowywać tego cs'a , ponieważ ma on jak wczesniej...
Witam. Po zainstalowaniu patcha v23 widze 3 roznice :2 b. dobre i 1 b. zla...
1 dobra - w grze juz na mapie celownik hest o wiele mniejszy i latwiej strzela sie HS.
2 zla- przy wyszukiwaniu serwerow a pozniej laczeniu wyskakuje blad i nie moze polaczyc : Invalid CD Key.
3 doobra- strasznie...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u