Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu OpenGL:

Popularne odwołania do tej strony: cambiar software a open gl fuera del steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 689
Narzędzia wątku

OpenGL

Noca is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Przeczytałem wszystkie tematy na forum i nic mi nie pomogło dalej mam ten bład.
Odkąd zrobiłem formata nie dziala mi cs w opengl.Sterowniki mam zainstalowane.
Moja karta graficzna to : ATI RADEON XPRESS 200 SERIES.

Odp: OpenGL

kamild1996 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
Odkąd zrobiłem formata nie dziala mi cs w opengl.
Więc pewnie nie zainstalowałeś odpowiednich sterowników. Pobierz je stąd.

Gregor55 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ja stad bym nie radzil sciagac masz to
Download ATI RADEON XPRESS 200 Series 6.14.10.6553 - ATI RADEON XPRESS 200 Series

Adr223 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

a masz moze stery na cd? jak tak to te najlepiej bd jak zainstalujesz.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] OpenGL
Witam, Od wczoraj przeszukałem kiladziesiąt for i tematów w poszukiwaniu rozwiązania. Nigdzie nie doszukałem się konkretnej odpowedzi. A więc nie mogę ustawić OpenGL , a z nim również 32 bit . Wcześniej korzystałem z Windowsa XP i wszystko dobrze pracowało. PC/Notebook: Notebook...
Problemy z CS 1.6
OpenGL
Witam ! Mam problem z worms 4 totalna rozwalka i cs 1.6 ;/ Wormsy mi sie nie chcą wlaczyc laduje i du** wiem tyle bo w instrukcji wormsów pisze ze trzeba OpenGl a w cs pisze ze moja karta nie obsluguje OpenGl wiec chyba trzeba mi sterowniki moja karta graficzna to : NVIDIA GeForce 4 MX 440...
Sterowniki
[Steam] opengl
Nie mogę zmienić grafikę na OPEN GL czy ktoś mi powie dlaczego ? Cóż mogę zrobić żeby to działało ? Karta graficzna RADEON 9200 se family Rozmiar pamięci 128mb Typ konwertera DAC : Internal DAC(500MHz) Myślę, że te dane starczą ?
Problemy z CS 1.6
[Steam] Opengl
Witam, mam problem. Gdy gram w cs'a na grafice opengl po jakims czasie wyłącza mi sie komputer. Nie robi sie to regularnie czasem pogram 5 min a czasem caly dzien. Prosze o szybka odpowiedz. Przeszukalem podobne tematy ale tego problemu nie znalazlem. Jezeli ktos jednak go znajdzie prosze o szybka...
Problemy z CS 1.6
[Steam] OpenGL i D3D Nie działa( Potrzebuję tylko OpenGL)
Witam, mam problem z Cs 1.6 Steam a dokładniej . ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ram : 1023 MB Procesor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU W4500 @ 2.20 GHz 2.20 GHz Windows : Vista Home Premium ( Oryginalne ) Dodatkowe...
Problemy z CS 1.6
[Steam] openGl
Witam wszystkich. Mam problem dotyczący Counter-Strike 1.6 steam. Grałem normalnie na software ale miałem broń w lewej ręce, chcąc to zmienić dąłem na openGL i od tego czasu cs mi sie nie włancza. Robiłem rinstal i instalowałem nowe sterowniki. Jak załączam cs'a to pokazuje się menu (bez...
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] OpenGl
W ogole nie moge ustawić na OpenGL jak działa na d3d to strasznie laguje, ale grafa dobra a jak na software to grafa dno + broń w lewej ręce bez opcji zmiany ... Pobrałem najnowsze sterowniki we własciwościach wpisałem -gldrv 3dfx.dll i nadal wyskakuje Mi problem "The specified video mode is not...
Problemy z CS 1.6
opengl czy d3d
Witam. Na którym trybie lepiej grać i jakie ma to korzyści? Pozdrawiam.
Problemy z CS 1.6
OpenGL
Witam, nowo co po formacie zainstalowalem cs-a i mam pewien problem, gdyz po kliknieciu options > video > chcialem zmienic z software na OpenGl to wyskauje taki komunikat ! The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode. Prosze o pomoc, gdyz tak to nie moge...
Problemy z CS 1.6
OpenGL
Siema all. Po formacie nie moge grac w csa na OpenGL tylko na d3d i jak zmieniam na OpenGL to pisze: The specified video mode is not supported. The game will now run in software mode. NAZWA: RADEON 9200 PRO Family ( Microsoft Corporation ) Producent: ATI Technologies Inc. Typ mikroukladu : ...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz