Tak jak w temacie, prosze o pomoc jak zrobić fake-reloada i na jakich broniach mozna go zrobic.
|
|
Tak jak w temacie, prosze o pomoc jak zrobić fake-reloada i na jakich broniach mozna go zrobic.
Pierwszy raz słyszę termin 'fake reload', ale jedyne co przychodzi mi na myśl to dwukrotne naciśnięcie 'Q' (klawisza ostatnio używanej broni) podczas przeładowywania. W 100% legalne i działające na wszystkich broniach. Jeśli to coś innego to chętnie się dowiem cóż to jest.
Ostatnio edytowane przez VolT ; 22-07-2008 o 15:14 Powód: ort :*
tak, o to mu zapewne chodzi. możesz to osiągnąć również naciskając klawisze wyboru broni "1", "2", itd. (najlepiej gdy masz hud_fastswitch "1" ustawione).
istnieją na to skrypty, jakieś fastzoomy, do szybkiej Twojego fake-reloada też, ale żaden z nich nie jest legalny w ligach.
to ten skrypt.Kod:alias is_reloading "weapon_knife; wait; wait; lastinv" alias +reload_fake "+reload" alias -reload_fake " -reload; is_reloading" bind v +reload_fake
To polega na tym że wciskasz V i wróg widzi że przeładowywujesz broń a naprawde tego nie robisz ;] wg. mnie nie potrzebny skrypt.
A czy to jest legalne na turniewjach???? albo w ligach???
Bo widziałem jak kuben go używał
nie wolno uzywac...
a on tego nie uzywal, bo to byl bug hltv ;)
1.35 miedzy 1.38 to robi no deagla laduje zobaczcie sami
to jest błąd demka. tzw. modele HLTV - bez animacji. zaczyna przeładowywać, a w czasie reloadu naciska "1" i wyjmuje AWP.
spróbuj sam.
naciśnij "r" i w czasie reloadu przerzuć na nóż i tak kilka razy, z tym, że jak wyciągniesz nóż to on się też chwile wyciąga. on z tego awp nie mógłby strzelić po samym wyciągnięciu tylko sekundę później. to nie jest fast reaload.
a dzienki
| « Problem z ustawieniem grafy i connect | Fps » |