Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Nie wyświetlają mi się wiadomości w shoutboxie:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 938
Narzędzia wątku

Nie wyświetlają mi się wiadomości w shoutboxie

Mateuszek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ktoś wie,jak to naprawić? :(

Odp: Nie wyświetlają mi się wiadomości w shoutboxie

redox is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

w szoutboxie na forum? jak tak to ja nie wiem jak to naprawic ale wiem ze nie w tym dziale napisales..

Mateuszek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Dobrze napisałem...jak w CSie grasz i naciśniesz "y" lub "u" to można wysyłać wiadomości,nie? no i właśnie tego mi nie chce pokazywać. Jest tylko napisane "CStrike_Chat_All","CStrike_Chat_T" itp :(

redox is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

aa, tutaj masz napisane to powinno naprawic problem ;)
http://www.forum.wiaderko.com/poradn...e-zajrzyj.html

Mateuszek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

dziękuję Ci dobry człowieku...jak będę miał jeszcze jakiś problem to napiszę na priv :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Prośba]Pomoc przy Shoutboxie
Witam, mój shoutbox coś szwankuje, mam stronę na domenie xaa.pl i webspellpl_ver1070, nie będę się rozpisywał sami zobaczcie, chodzi mi o to coś "Brak plików w bazie": http://img688.imageshack.us/img688/1383/shoutboxf.png PS: Jestem zielony w tym i prosiłbym o kontakt jakiegoś webmastera i...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Ban nie wiadomo za co
=============================================== Zbanowany przez Bulinek Bana mozesz wyjasnic na forum.wiaderko.com Przyczyna: 'doporwadzasz ludzi do szalenstwa swoja wygadana mowa...' Czas: '4 godzin' Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:2441526' Twoje IP: '89.79.83.181' ...
Śmietnik
[WEBSPELL]Newsy się nie wyświetlają!! Fast help plx
Kolejny problem. Proszę o pomoc! na stronie: mnsplay.eu - pisze newsa i normalnie nie wyświetla się. Nie wiem czy tak samo jest z meczami nie sprawdzałem. Nie znam się na tym, zmieniłem jedynie chmoda w news.php na 777 nie pomogło.
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Podwójne wiadomości.
Witam. Mam problem gdy ktoś pisze coś przez naciśnięcie "y" to mi wyskakują te wiadomości podwójnie. Nie zawsze, ale dość często. Oto lista moich plugin-ów: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)...
Problemy i konfiguracja AMXX
Co zrobić, gdy wgrane mapy nie wyświetlają się w amxmodmenu
W tym kolejnym już krótkim poradniku wyjaśnię dlaczego mapy dodane na serwer nie wyświetlają się w amxmodmenu. Przyczyna jest prosta. zapewne na serwerze masz 64 mapy, czyli maksymalna dozwolona ilość. Ale to żadnen problem. Mozna to w prosty sposób zmienić. Wchodzimy w i szukamy pliku...
Poradniki AMX/AMXX
wiadomość powitalna
siemka, Plugin wiadomości powitalnej nie chce mi działać ST4life's WelcomeMessage 0.4->Prints WelcomeMSG into Cons - AlliedModders chodzi mi o ten co jest pod tamtym linkiem. Jest jakiś zastępczy plugin czy coś? Bo chodzi mi o coś takiego jak jest opis mapy to jak ktos wchodzi na serwer...
Problemy i konfiguracja AMXX
Czcionka w shoutboxie
Witam. Mam pewien problem ponieważ na mojej stronce Street Boys Clan w shoutboxie jest biała czcionka i białe tło. I nie widać co się pisze :twisted: Proszę o pomoc jak zmienić kolor czcionki w SB.
Tworzenie - projektowanie stron www
Problem z wyświetlającym się tekstem (2 raz)
Witam. Pan Ju newer sii mi egen oczywiście musiał zamknąć moj temat a jeszcze jest ten problem. Powtórzę więc tekst z mojego tematu: Ju newer sii mi egen napisał, że jest to plugin PLCS. Problem w tym, że ja mam tylko .amx i nie mogę tego edytować. Jak mam edytować plugin PLCS żeby wykasować...
Amx Mod X
Zbędny, wyświetlający siętekst - pomocy
Witam. Mam problem, ponieważ na moim servie co jakis czas wyswietla się napis "wpisz w konsoli /polacz, aby połączyć się z najlepszym serverem CS Puchatek!!". Nie wiem od jakiego pluginu to jest. Nie moge tego znalezc zeby wykasować POMOCY :(
Amx Mod X
Wiadomości w cs
Wszyscy widzą co piszę w cs w wiadomościach do drużyny i do wszystkich a ja nie widzę co inni piszą.Czym może to być spowodowane.Co mam zrobić??Cfg już kopiowałem od ludzi którym działało...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz