Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Patch do cs 1.6:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: patche do cs 16, patch do cs 1.6 boty, patch cs 32v, patch pour counter strike 1.6, patch do cs 16

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6237
Narzędzia wątku

Patch do cs 1.6

Legend of KiLLeD is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam was chciał bym wam powiedzieć że mój kolega niema Neta i chciał mieć CS 1.6 z botami:) jak instalowaliśmy to szło do końca 100%. Weszło ale bez botów:(. Instalowaliśmy nawet Patche i nic. Proszę o pomoc.

Najlepsza gra strzelecka:) CS oczywiście 1.6:)

Odp: Patch do cs 1.6

sL[!]cK.` is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Boty musisz sobie ściągnąć z neta, najlepiej Zboty wraz z waypointami. W dziale download masz instalkę do pobrania. Wypakuj pliki do cstrike i ciesz się grą na botach ,d.

Legend of KiLLeD is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ale pamiętaj nie ja tylko mój kolega ja to tylko na necie a jak net padnie to z podami w Coundition Zero :)

Najlepsza gra strzelecka:) CS oczywiście 1.6:)

sL[!]cK.` is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

No dobrze, niech kolega zainstaluje boty, skoro nie ma neta i niech cieszy się grą w CS'a.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
DJ Mix Pro 3.0 Patch
DJ Mix Pro 3.0 Patch DJ Mix Pro 3.0 Patch / 7.0 MB Installation Guide: Unzip The Zip File Basically 1) Install The Setup 2) Copy The Patch To The Installation Directory And Run It(As Admin In Vista/7)
Archiwum forum
CSS Patch v1.0.0.57
1 Part adf.ly - shrink your URLs and get paid! 2 Part adf.ly - shrink your URLs and get paid!
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Patch do wow
ej dajcie patch do wow 2.4.3
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Ban za głupi patch ;/
Witajcie . Jestem nowy ściągnołem cs ' a non steama z najnowszym protoklem i patchem v35 . Niestety wcześniej pobralem v 30 była to wersja hiszpańska . Grałem sobie normalnie az zmnienilem nick Gdyz kiedykolwiek klikne w "options" na czacie pisze mi ATUOMATYCZNiE reklame . Co mnie totalnie...
Problemy z CS 1.6
[Download] Demon Patch 2009 prwd. najlepszy patch musisz pobrać
Patch by Person Bartek10 Herqu3 i inni zawartość Option File: Ligi: -Angielska,Fracuska,Włoska,Hiszpańska,Polska UEFA I FIFA NOWE DRUŻYNY: BVB, HERTA BERLIN ,HEARTS, NIKE I ADIDAS TEAMS , FC SCHALKE 04, VFL WOLFSBURG, BAYERN MONACHIUM ,PARTIZIAN, AJAX, AZ ALMAKAR, SPORTING BRAGGA, FEYENOORD...
PES
patch
jaki patch teraz najlepszy dla cs 1.6?? bo jak scaglem v 23 to niemoge wyszukac zadnych serweorw :/ podobno slyszalem ze najlepszy teraz jest v 35?? da ktos jakis link do donwnloadu na 1 link??:tease::tease: pzdr
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
patch v24 cs 1.6
cs jest popularną gra ona moim zdaniem jest bardzo fajna do gier na botach a takrze na interneci
Archiwum forum
WH i AIM pod 1.6 patch v32
witam, mam taki problem, otóż ostatnio kumpel podrzucił mi jakiegoś nowego patch v32 i jak go zainstalowałem to nie działa mi WH i AIM... i praktycznie wszyscy z mojego LANowego serwerka mieli ten problem po zainstalowaniu tego patcha... jaki jest inny dobry patch który obsłuży WH i AIMa?? a...
Archiwum forum
Cs patch 10
Szukam patcha 10 bo chyba bez niego nie będę móc grać :D Nie chcę linów z rapidshare lub spedyhare.:killer: Chcę link z odsiebie.com ----------------- proszę o macha ;p :ganja: ------------------ aha. I może jeszcze server do którego nie trzeba mieć CD KEY:dash2:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Patch v23
Elo mam do was pytanie...Czemu jak sćiagnełem patcha v23 to mi nie dziaalaa..Tylko dalej mam tego walonego v21..A go usuwalem...Wiec Prosze was o pomoc...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz