Popularne odwołania do tej strony: jak sie kupuje bron w cs, kupowanie broni w cs, jak w cs podnosi sie bron, szybkie kupowanie broni w cs, jak się kupuje bronie w cs, jak sie kupuje bron w counter strike, jak sie buguje bron w cs, jak kupuje sie bron w cs, jak sie kupuje w cs bronie, sie kupuje bronie w cs, jak kupywac bron w cs, jak sie w cs bron kupuje, cs 1.6 bind weapons equip, como comprar armas en 35hp cs 1.6, cual es el numero de la m4 en cs 1.6, kupować bronie w cs
Witam
ostatnio instalowalem cs'a i potrzebuje jednej rzeczy
mianowicie chodzi o szybsze kupowanie broni, nie chodzi mi o bind pod dany klawisz, podam przyklad
konczy sie mapa, po lewej stronie pokazuja sie mapy do wyboru
na takiej samej zasadzie co napisalem u gory chce kupowac bronie, mialem takie cos predzej(mozliwe ze to bylo jak skopiowalem config luq z dawnego pgsu)
A wiec prosze o pomoc jak to zrobisz, bo podstawowe kupowanie jest o wiele wolniejsze...
chyba nie o to chodzilo ? sprostuje bo chyba wiem o co chodzi : np. na starcie rundy wciskasz powiedzmy jedynke i od razu masz m4 dwojke i awp trojke i deagle itd.
Ale sam nie wiem jak to zrobic :P
Witam szukam pluginu ktory blokuje kupowanie broni
znalazlem to:
http://www.forums.wiaderko.com/poradniki-amx-amxx/136144-jak-zablokowac-odblokowac-bron-na-danej-mape.html
ale tu blokuje na poszczeolnych mapach, a ja chce zeby nie mozna bylo nic kupic na kazdej mapie
Witam... Zbindowałem sobie bronie ale mam pewien problem... Mam je w takiej kolejności:
Czy nie dało by się zrobić tak aby kupować te bronie które mam na początku w pierwszej kolejności tzn. Jak mam mało pieniędzy to żeby kupował to co ważniejsze wg. mnie...?? Czy da się tak ustawić?? Bo jak...
Witam.
Mam standardowe okno kupowania broni taka tabelka a chcialbym miec takie cos
http://img98.imageshack.us/img98/8500/55066192vh0.png
jak to zrobic ?
Witam!
Szukam jakiejś osoby która by mi napisała skrypt/bind na kupowanie broni. ( M4/AK , He , Flash'a , Smoga i AWP )
Jak się komuś zechce to proszę żeby było tak :
1)
Broń : M4/AK
Wyświetlana nazwa gdy kupie : M4/AK
2)
Witam, zauważyłem, że taki pro jak np. Neo, Taz czy inni zaawansowani gracze Counter Strike, podczas repa u siebie, kupują inaczej bronie. Pojawiają się im białe napisy broni w lewym rogu ekranu. Wiecie może jak to zrobić?
Nie mogę tego znaleźć, ponieważ kompletnie nie mam pojęcia jak to się...
Witam. Gdy ostatnio grałem na mapie 35hp_2 to koles sie odradzał i **kupował broń** chociaż nie był adminem bo sprawdzałem w /admin , i admin dał mu kicka.
Wie ktoś jak to zrobić żeby jako normalny gracz mozna byloby kupić broń? dokładnie B 1 4 czyli taki biały pistolet :D z góry thx....
Zacznijmy od tego co to jest bind.
Jest to przypisanie klawiszowi odpowiedniej funkcji.
Bindy można tworzyć w konsoli couter-strike-a lub w pliku config.cfg który znajduje się X:/Program Files/Valve/cstrike
Ogólnie bind wygląda tak:
Kod:
bind "klawisz" "funkcja; druga funkcja"
Witam
jest mozliwość przerobienia mapki tak aby dało sie na niej kupować bronie ? na np. 1hp albo aim_ak-colt itp.
prosze o szybką odpowiedz :grin: z gory dzieki wielkie
*POMOGL*
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u