Otoż mam problem, na niektórych filmikach widze jak gracze zmieniaja bron i ona natychmiast sie pojaiwa, u mnie widac jak jedna bron chowa a nastepnie druga wyciaga jak zrobic aby po nacisnięciu Q natychmiast pojawila sie bron? Proszze pomozcie
|
|
Otoż mam problem, na niektórych filmikach widze jak gracze zmieniaja bron i ona natychmiast sie pojaiwa, u mnie widac jak jedna bron chowa a nastepnie druga wyciaga jak zrobic aby po nacisnięciu Q natychmiast pojawila sie bron? Proszze pomozcie
bo to jest efekt hltv, tzn. poprsotu jest wylaczona animaja zmieniania broni ale to nic nie daje tak czy innaczej nie mozesz strzelac odrazu
W dupie byłeś, gówno widziałeś. Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj!bo to jest efekt hltv, tzn. poprsotu jest wylaczona animaja zmieniania broni ale to nic nie daje tak czy innaczej nie mozesz strzelac odrazu
bigstar29, 3maj -> Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kurde, też myślałem ze takie fajne ale lipa bo się przyzwyczaić nie mogłem :]
THX seba pomogłeś mi też tego szukalem xP
No ja też tego suzkałem wielkie thx... a ten koleś głupoty gada
P,S grałem juz na tym kiedyś i bbardzo sie przydaje bo:
-Normalnie zmieniasz broń i czekasz aż sie "wyprostuje" a okazuje sie że już mogłeś wcześniej strzelać tam tak nie ma.. pozdrowionka
to sa zwykle modele hltv
a strzela sie tak samo jak z animacja
to jest bardzo pomocne szczegolnie gdy skonczyla ci sie amunicja to mozesz szybko zmienic np. na ups thx seba :)
Nie jest, dlatego lepiej nauczyc sie wymiatac na standardowych
Ej a gdzie to sie rozpakowywuje bo ja ciemny w tych sprawach![]()
do "cstrike/models/
Patrz na date 02-02-2009, 18:23 Przecież napisałem do cstrike/models!!!!!!!!!!!! /close
Wie ktoś jak to usunąć ?
wogule sie nie przydaje bo i tak trzeba poczekać aż będzie można strzelać
Jak masz tą paczke ściągniętą to zobacz jak sie nazywają pliczki i je usuń po prostu z models ;)
| « Reset ranku | HLTV.org na Non Steamie » |