Popularne odwołania do tej strony: defaultgame, defaultgame cs, co daje patch v23, defaultgame download, defaultgame search patch, defaultgame search patch indir, pacz do pisania w cs, decals.wad not found if defalutgame, default game, dlaczego nie działa patch v23, defaut game parshe, defaultgame search path, percher v23, parche v32 cs 1.6 clanco download, patch v23 nie działa, patch v23 windows 7, counter strike 1.6 error decals.wad, patch v23b nie działa, patch v23 nie dziala, co daje patch cs, donde se instala el v23, patch v23 nie chce sie wlaczyc, parche v23 torrent, defaultgame search patch dowland, couldn t find decals.wad in defaulgame search path
Wiec tak na początku szukałem w google na forum gdzie tylko się dało ale mój błąd dalej jest :(.Przez tego błęda nawet dostałem bana na serverze.
Już przechodze do rzeczy kazdy który mi pomoze dostanie pomógł w 100% jak bedzie wszystko działać bo ja juz nie wiem jak to naprawić ;)
Wszystko się zaczęło od tego ze nie umiałem pisać "y" wyskakiwało #all ded .....
Wiec na forum pisało ze mam zainstalować patch v23 ok tak zrobiłem zainstalowałem go w folderze cstrike i na pulpicie wyskoczyła ikonka właczam CS a tu bład typu gfx.wad znów wchodzę na forum i sciagam odpowiedni plik i znów bład Couldn't find 'decals.wad' in "DEFAULTGAME" search path. tego typu wiec teraz nie wiem skąd pobrać ten plik i co dalej zrobić ;)
Na 99% zainstalowałeś patcha w innym katalogu niż grę. Sprawdź układ katalogów prawdopodobnie będziesz miał 2 katalogi cstrike. CS-a uruchamiaj tak jak to robiłeś wcześniej, bo ten nowy skrót jest właśnie do złego katalogu. Przeinstaluj Patcha !!
DJ Mix Pro 3.0 Patch
DJ Mix Pro 3.0 Patch / 7.0 MB
Installation Guide:
Unzip The Zip File Basically
1) Install The Setup
2) Copy The Patch To The Installation Directory
And Run It(As Admin In Vista/7)
Witajcie . Jestem nowy ściągnołem cs ' a non steama z najnowszym protoklem i patchem v35 . Niestety wcześniej pobralem v 30 była to wersja hiszpańska . Grałem sobie normalnie az zmnienilem nick Gdyz kiedykolwiek klikne w "options" na czacie pisze mi ATUOMATYCZNiE reklame . Co mnie totalnie...
Patch by Person Bartek10 Herqu3 i inni
zawartość Option File:
Ligi:
-Angielska,Fracuska,Włoska,Hiszpańska,Polska UEFA I FIFA
NOWE DRUŻYNY:
BVB, HERTA BERLIN ,HEARTS, NIKE I ADIDAS TEAMS , FC SCHALKE 04, VFL WOLFSBURG, BAYERN MONACHIUM ,PARTIZIAN, AJAX, AZ ALMAKAR, SPORTING BRAGGA, FEYENOORD...
jaki patch teraz najlepszy dla cs 1.6?? bo jak scaglem v 23 to niemoge wyszukac zadnych serweorw :/ podobno slyszalem ze najlepszy teraz jest v 35??
da ktos jakis link do donwnloadu na 1 link??:tease::tease:
pzdr
witam,
mam taki problem, otóż ostatnio kumpel podrzucił mi jakiegoś nowego patch v32 i jak go zainstalowałem to nie działa mi WH i AIM... i praktycznie wszyscy z mojego LANowego serwerka mieli ten problem po zainstalowaniu tego patcha... jaki jest inny dobry patch który obsłuży WH i AIMa?? a...
Szukam patcha 10 bo chyba bez niego nie będę móc grać :D
Nie chcę linów z rapidshare lub spedyhare.:killer:
Chcę link z odsiebie.com
-----------------
proszę o macha ;p :ganja:
------------------
aha. I może jeszcze server do którego nie trzeba mieć CD KEY:dash2:
Elo mam do was pytanie...Czemu jak sćiagnełem patcha v23 to mi nie dziaalaa..Tylko dalej mam tego walonego v21..A go usuwalem...Wiec Prosze was o pomoc...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u