Jak gram na mapie surf to inni zapierdalają i jakoś skaczą a ja tylko wolno się ślizgam
Jak w to grać żeby też zapierdalać i móc skakać ???
Jest jakiś poradnik bo szukałem i tylko serwery z mapa surf znalazłem
|
|
Jak gram na mapie surf to inni zapierdalają i jakoś skaczą a ja tylko wolno się ślizgam
Jak w to grać żeby też zapierdalać i móc skakać ???
Jest jakiś poradnik bo szukałem i tylko serwery z mapa surf znalazłem
1. Odzywki WARN jak mod da.
2. GOOGLE!!!
za co ma niby dostać warna? ;o
j/w. wujek google
mRc. "No koments"
berserker9948 Nie zniechęcaj się tym. Zaperd.... bo umieją. Niestety to trzeba wyćwiczyć. Powodzenia.
Na google suzkałem i nigdzie nie mam znalazło mi tylko filmy na youtube serwry i ten temat
ja to wytlumacze najprosciej jestes na lewej stronie dusisz na d a jak na prawej to na a a no i musisz odpowiednio myszka balansowac:P powodzenia musisz to wycwiczyc:D
jak surfujesz to nie naciskaj w bo w tedy od razu spadniesz po prostu jak jesteś po lewej stronie to naciśnij A a jak po prawej to D jakoś sie wyćwiczysz. powodzenia ;]
A jak myszką sterować i poca niektorzy kucaja w trakcie jazdy bo ja ciągle wolno jezdze
Np. na mapie zimowej to na początku zjeżdżam naduł i wtedy jest taka wyskoczna jakbym inni z niej wyskakują a ja muszę się na nią wspinać jak głupi
Jak oni to robią
musisz wybić się z "progu" znaczy z kanta "ślizgawki"
Ta, trochę trzeba oćwiczyć, ja dawno na surfie nie grałem, przy wybiciu myszkę do lewej strony ja brałem i leciałem jeśli po prawej stronie byłem itd.
Miłego uczenia
Musisz wyćwiczyć machanie myszką czyli dobijanie się od ramp, "ślizgawek" i wciskać A i D czyli w prawo i lewo zależnie do której strony rampy chcesz się przyczepić. Jak skręcasz mychę w lewo wciskaj zgodnie z kierunkiem A i cały czas trzymaj.. poćwicz a Ci wyjdzie. Celownik miej skierowany mnie więcej na środku rampy ale nigdy na max do góry ani na dół. Nie kucaj bo to nie potrzebne ani nie wciskaj W gdy jestes na rampie W jest tlyko potrzebne do wysokich odbić od rampy ani nie wiskaj S.
wpisz w YouTube surf_tutorial :)
@UP Dzięki
Już mam mape surf_tutorial ale nie moge prejść 2lvl
Robie tak jak na filmie i nic nadal nie wyskakuje
I jaką czułość myszki ustawić bo podobno od tego dłużo załezy
Ostatnio edytowane przez berserker9948 ; 29-07-2008 o 12:18
Uzywaj tylko 2 przycisków "a" i "d" ;]
@Up
Jaki ty jesteś głupi
Przecież nie klikam przycisku w przud kretynie
ja tam na Strzałkach ciskam bo leworęczny jestem:P
Już w bardzo dobre opanowałem lvl od 1 do 3 i praktycznie zawsze ja przechodzę tylko czasem 1 na 20 skoków się nie uda ale na 4lvl nie mogę się wogóle wybić
Nawet nie udało mi się ani razu zbliżyć, dojeżdżam do końca i wogóle się nie wybijam
jak to przejść ???
Postaraj odbić się myszką od końca rampy i do góry trzymając podczas rozpoczynania wybicia ( czyli pod koniec rampy ) trzymaj W i patrz mychą w górę )
jak jestes po lewej stronie rampy wcisnasz d a jak po prawej wciskasz a i musisz tez kierowac myszka :D
| « sXe injected | Mała liczba fps - komputer dobry » |