każdy jest przyzwyczajony do swojego CFG tak wiec kazdemu sie gra najlepiej na swoim nie wyobrażam sobię gry na Neo configu![]()
|
|
każdy jest przyzwyczajony do swojego CFG tak wiec kazdemu sie gra najlepiej na swoim nie wyobrażam sobię gry na Neo configu![]()
Configi nie zastompią tego jak umisz grać. No może bind broni są przydatne ale reszta nie.
Moze inni uwarzają ze to dobre ale ja uwarzam, że to beznadziejne. GRAJ SWOJE!!!!!
Bardzo fajnie sie nanim gra:D
A ja mam w swoim configu bind na BH i inny skrypty i co z tego?
Nie gram w ligach tylko na zwykłych serverach więc nikt mi nie zabroni.
A jak już rzeczywiście są skrypty zabronione to kto powiedział, że jak mam to muszę używać, nie? ;]
Też mam na mwheelup i na spacji "+jump", a duck mam na ctrl i mwheeldown.
Ja tam nie lubie własnych cfg robić :? A tak btw. mógłby ktoś mi tu wkleić alias na kupno "helmet+armor" + "defuse skit"? Prosiłbym :) Klawisz sobie zbinduje jak coś(napisz poprostu "klawisz" :P)
Ładnie odświeżacie.
bind "MWHEELDOWN" "+duck" < to na duck
Po co odświeżacie stare posty?;x
Macie cFg wszystkich graczy Meet Your Makers - MYM
Kuben : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Loord : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
LUq : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Neo : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
TaZ : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Może kupicie sobie sKyLa od Kubicy?? On ma tykie skyle, ze wam szczenki poodpydajom...
Ci, co piszą takie configi w oparciu o filmiki i sposób grania gości z MYM, są totalnymi dziećmi NEO, chcącymi zdobyć popularność. To tak, jakbym ja sprzedawał ustawienia bolidów, które wygrały ostatni wyścig innym zespołom...(a niby skąd miałbym je wziąć i po co miałbym to robić?). Ci, co pobierają takie configi, grubo się mylą, jeśli chodzi o ich autorów i pochodzenie... a w dodatku chcą być fajniejsi -.-
Ej, a moze my sem pobierzemy tapety, co majom ci z tego MYM'a, co?? Bendziemy fajniejsi i bendziemy wymiatać!!
Ostatnio edytowane przez Asmelix ; 31-05-2009 o 23:28
ej koledzy sorry że się pytam o inną rzecz niż w temacie ale gdzie jest ikonka żeby założyć nowy temat? :D
Wchodzisz w dział, i lewym górnym rogu (mniej więcej) będzie "Nowy temat" -.-
| « CS sie wylacza | potrzeba plików » |