Configi nie zastompią tego jak umisz grać. No może bind broni są przydatne ale reszta nie.
Moze inni uwarzają ze to dobre ale ja uwarzam, że to beznadziejne. GRAJ SWOJE!!!!!
Ja nie wiem czy Ty sie bawiłeś w przerabianie tego configa bo ztego co wiem na ESL i tego typu ligach interp jaki jest wymagany to 0.01 a ja widzę u Ciebie 0.1 :/
"
fastsprites "0"
ex_interp "0.1";alias ex_interp
fps_max "60.00000";alias fps_max
fps_modem "0.0"
"
No chyba ,że to jakaś wyższa szkoła jazdy :D
Bo to jest stary config.. I dlatego jest 0.1 bo od ponad roku "odkryto" interp 0.01
i kiedyś sie grało tylko na 0.1
A ja mam w swoim configu bind na BH i inny skrypty i co z tego?
Nie gram w ligach tylko na zwykłych serverach więc nikt mi nie zabroni.
A jak już rzeczywiście są skrypty zabronione to kto powiedział, że jak mam to muszę używać, nie? ;]
Też mam na mwheelup i na spacji "+jump", a duck mam na ctrl i mwheeldown.
Ja tam nie lubie własnych cfg robić :? A tak btw. mógłby ktoś mi tu wkleić alias na kupno "helmet+armor" + "defuse skit"? Prosiłbym :) Klawisz sobie zbinduje jak coś(napisz poprostu "klawisz" :P)
Macie cFg wszystkich graczy Meet Your Makers - MYM
Kuben : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Loord : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
LUq : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Neo : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
TaZ : Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Może kupicie sobie sKyLa od Kubicy?? On ma tykie skyle, ze wam szczenki poodpydajom...
Ci, co piszą takie configi w oparciu o filmiki i sposób grania gości z MYM, są totalnymi dziećmi NEO, chcącymi zdobyć popularność. To tak, jakbym ja sprzedawał ustawienia bolidów, które wygrały ostatni wyścig innym zespołom...(a niby skąd miałbym je wziąć i po co miałbym to robić?). Ci, co pobierają takie configi, grubo się mylą, jeśli chodzi o ich autorów i pochodzenie... a w dodatku chcą być fajniejsi -.- Ej, a moze my sem pobierzemy tapety, co majom ci z tego MYM'a, co?? Bendziemy fajniejsi i bendziemy wymiatać!!
Ostatnio edytowane przez Asmelix ; 31-05-2009 o 23:28.
mam problem z configiem
jak gram usp i kucne to celownik mi sie nie zmniejsza
a jak wyciągne config z gry to jak kucne celownik sie zmniejsza
nie mam pojecia co to moze byc
oto moj config:
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom...
siemanko , mam problem który mi bardzo przeszkadza , chce se zrobic wlasny config ale cos jest nie tak , wpsiuje np do configa interp , wlasny rate i kilka dodatkowych reczy , zapisuje , daje plik tylko do odczytu , nastepnie zamykam i wlaczam cs , a zmiany sie nie zapisuja nadal mam interp zly i...
Witam. Od dłuższego czasu próbuje wyciągnąć stałe 100fps-ów z mojego komputera wiem, że się da bo komputer jest wystarczający ale jakoś nie mogę tego poustawiać.. i tu moja prośba czy jest możę na forum taka osoba która zrobiła by mi cfg które wyciśnie z mojego kompa przynajmniej 100 fpsów?...
Zaczne od tego ze prubowalem juz wszystkich sposobow na zmniejszenie pinga. Zmienialem pliki w rejestrze, wylaczalem programy przed startem cs ale najgorzej jest z pilkien config, staram sie ustalic komendy do configa lecz gdy ja ustawie i zapisze to one sie resetuja na domyslne! I mam tez pytanie...
Mam mały problem z moim config w grze cs 1.6 :|,
gdy miałem stary config mogłem gadać prze micro w grze, gdy zacząłem bindować i tworzyć swój własny config to nie mogę gadać z innymi graczami przez micro w grze. Mogę gadać prze ts itp. ale większość serwerów nie ma własnych kanałów ts.
Może...
Witam mam problem z oryginalną wersją gry cs 1.6 inaczej mówiąc STEAM. Denerwuje mnie to otóż w configu i w grze w konsoli wpisuje daną komendę najbardziej mi chodzi o cl_crosshair "250 250 250" i inne to akurat jest na biały celownik i w tym problem że po jakimś czasie max 5 godzin resetuje mi się...
Witam mam problem z zmianą komendy w pliku: config.cfg. Mianowicie chcę zmienić funkcje klawisza home, end itp. itd. zarówno tych które są z numerami i tych które są zwykłe ale po zmienieniu funkcji tego klawisza i zapisaniu NIC się nie dzieje po włączeniu gry t.z. że wraca do poprzednich ustawień....
Witam na poczatku przepraszam jesli taki temat juz byl
ale prosze o pomoc lub skierowanie linkiem do pomocy by rozwiazac moj problem :(
Zaczne odrazu ze mam Windows Vista :|
mialem xp i config i bindy dzialaly OK :D
odkiedy mam Viste jedyne co dziala to autobuy :/
Przywyklem do ...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u