I tutaj pytanie, bo prze ściąganiem czytałem, że on polepsza celność daje mniejszy rozrzut itp.
Więc pytam które skrypty za to odpowiadają, i jeszcze pytanie w jego configu nie ma funkcji +jlook, a za co ta funkcja odpowiada? I jeszcze jeśli ktoś zna jakieś opcje do configu które dają jakieś super efekty piszcie tutaj :) I które części z configa Neo wkleić do swojego. Pozdrawiam.
Tu nie masz żadnych aliasów, tylko normalny CFG... Ktoś kto napisał, że
Cytat:
on polepsza celność daje mniejszy rozrzut
był chyba w błędzie... Ten CFG to stary config Neo, kiedy grał jeszcze w PGS. Jak wiadomo, team ten grał (a teraz bandera mYm) w ESL, a tam reguły co do CFG są ustalone. Przede wszystkim nie wolno mieć żadnych skryptów ułatwiających grę (typu fast-zoom, fast awp, no-recoil, no-spread, rapid fire i inne. Dozwolony tylko jest skrypt na szybkie kupowanie). Co do drugiego pytania: +jlook to opcja dżojstika, ale nie wiem co ona dokładnie oznacza...
Ja tam, narazie nie gram w ESL, ale szukam skryptów ułatwiających gre, no to nie wiem w końcu czy ten celownik pomaga w celności czy nie, bo tutaj pisza, że tak:
Cytat:
Witam wszystkich maniaków
Niedawno neo opublikował swój najnowszy config.
Testując go mam:
- niższe pingi
- dziwne wrażenie szybszego biegania
- mniejszy odrzut
hmm otrzymałem w biegu coś takiego
Ale po co ci to?? Nie lepiej grać uczciwie??? BTW: skrypty są blokowane na popularnych serwerach w Polsce (typu HashJama) przez sXe Injected, więc i tak ich tam nie użyjesz... Na innych serwerach marki "wbijać all" może cię nie wyhaczą że jedziesz na aliasach, ale co to za satysfakcja pojechać kogoś z AK-47 na no-recoilu?? Co do rewelacji, które tu publikujesz odnośnie CFG od Neo: ping można sobie wyregulować ustawiając rate dla klienta serwera oraz przez programy optymalizujące łącze... Pozostałe "możliwości" CFG powered by Neo, to pewnie dopisek, który miał skłaniać do ściągania configa przez innych graczy... Ja osobiście uważam, że nie opłaca się ściągać CFG znanych graczy, bo to nie znaczy, że jak go sobie wrzucisz, to będziesz ciorał tak jak ten Pro Elo Player, którego był ten CFG. Najlepiej zmontować swój własny config i na nim grać. Jest to proste, bo są już nawet do tego programy (np. CFG Editor)
Ostatnio edytowane przez Drill ; 29-07-2008 o 10:20.
Ja nie wiem czy Ty sie bawiłeś w przerabianie tego configa bo ztego co wiem na ESL i tego typu ligach interp jaki jest wymagany to 0.01 a ja widzę u Ciebie 0.1 :/
"
fastsprites "0"
ex_interp "0.1";alias ex_interp
fps_max "60.00000";alias fps_max
fps_modem "0.0"
"
No chyba ,że to jakaś wyższa szkoła jazdy :D
wg mnie kazdy powinien miec cfg do swoich ustawien
ja nie mam zadnych skryptow (STEAM)
lecz inni mowia ze mam skrypta na BH
a mam skok na rolce
czy to skrypt ? Nie.
mam problem z configiem
jak gram usp i kucne to celownik mi sie nie zmniejsza
a jak wyciągne config z gry to jak kucne celownik sie zmniejsza
nie mam pojecia co to moze byc
oto moj config:
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom...
siemanko , mam problem który mi bardzo przeszkadza , chce se zrobic wlasny config ale cos jest nie tak , wpsiuje np do configa interp , wlasny rate i kilka dodatkowych reczy , zapisuje , daje plik tylko do odczytu , nastepnie zamykam i wlaczam cs , a zmiany sie nie zapisuja nadal mam interp zly i...
Witam. Od dłuższego czasu próbuje wyciągnąć stałe 100fps-ów z mojego komputera wiem, że się da bo komputer jest wystarczający ale jakoś nie mogę tego poustawiać.. i tu moja prośba czy jest możę na forum taka osoba która zrobiła by mi cfg które wyciśnie z mojego kompa przynajmniej 100 fpsów?...
Zaczne od tego ze prubowalem juz wszystkich sposobow na zmniejszenie pinga. Zmienialem pliki w rejestrze, wylaczalem programy przed startem cs ale najgorzej jest z pilkien config, staram sie ustalic komendy do configa lecz gdy ja ustawie i zapisze to one sie resetuja na domyslne! I mam tez pytanie...
Mam mały problem z moim config w grze cs 1.6 :|,
gdy miałem stary config mogłem gadać prze micro w grze, gdy zacząłem bindować i tworzyć swój własny config to nie mogę gadać z innymi graczami przez micro w grze. Mogę gadać prze ts itp. ale większość serwerów nie ma własnych kanałów ts.
Może...
Witam mam problem z oryginalną wersją gry cs 1.6 inaczej mówiąc STEAM. Denerwuje mnie to otóż w configu i w grze w konsoli wpisuje daną komendę najbardziej mi chodzi o cl_crosshair "250 250 250" i inne to akurat jest na biały celownik i w tym problem że po jakimś czasie max 5 godzin resetuje mi się...
Witam mam problem z zmianą komendy w pliku: config.cfg. Mianowicie chcę zmienić funkcje klawisza home, end itp. itd. zarówno tych które są z numerami i tych które są zwykłe ale po zmienieniu funkcji tego klawisza i zapisaniu NIC się nie dzieje po włączeniu gry t.z. że wraca do poprzednich ustawień....
Witam na poczatku przepraszam jesli taki temat juz byl
ale prosze o pomoc lub skierowanie linkiem do pomocy by rozwiazac moj problem :(
Zaczne odrazu ze mam Windows Vista :|
mialem xp i config i bindy dzialaly OK :D
odkiedy mam Viste jedyne co dziala to autobuy :/
Przywyklem do ...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u