Popularne odwołania do tej strony: komenda na kropke w awp, czy jest komenda zeby niemiec w cs transulect, broń snajperka gry, kropka zamiast celownika cs 1.6, celownik do cs kropka, komenda na kropke w celowniku cs, nie mam czerwonej kropki w awp, descargar punto rojo para cs, kropka do awp cs, jaki jest kod do cs, czerwona kropka w awp w cs komenda, cs snajperka problem, czerwona kropka cs, komenda na kropke w awp cs 1.6, fucili gioco con mirini, como arreglar mira de awp en cs, mam problem nie mam tej czerwonej kropki w awp, cs 1.6 komenda na kropke do awp, kropka awp, surnom pour sniper, celownik do snajperek w cs 16 download, celownik bez krokpi awp, niemam kropki w awp, comment remettre le point rouge sur le sniper dans cs, comment remmetre le point rouge sur le sniper dans cs
Mam taki problem i nie wiem czy jest na to jakas komenda czy poprostu mam przeinstalowac steam ale slyszalem ze jest taka komenda .
A mianowicie chodzi mi o czerwona kropke ktora pojawai sie gdy robie zbliżenie np awp teraz jej nie mam i niewiem dlaczego a bez tej kropki ciezko z awp sie gra prosze o pomc
Witam.Potrzbeuje pilnie ladnego avatara na forum z nickiem Kropka no i ten lubie cs wiec niech bedzie obrazek jakiejs postaci animowanej z dragonbala nostale itp.ktora trzyma bron z cs i np.leci amunicja i postac ma otwarta buzie jesli przesadzam przepraszam ale bardzo bardzo prosze pomuzcie mi...
Posłużyłem się przy ustawieniu . zamiast +
Problem tkwi w tym że wszystko pięknie ładnie się odpala ale gdy zaczynam grać znika celownik chociaż wcześniej gdy oglądałem bitwę widziałem go..., wydaje mi się że problem tkwi w translucent.., hmm?
Proszę o pomoc...
Ps. W mojej wersji Cs...
Siemano :peace:
Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy.
I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego?
Pozdrawiam.
1.Włączamy Cs'a robimy serwa z botami, wybieramy mapkę gdzie jest dużo wysokich wież itp.
2.dołączamy do dowolnego z zespołów i kupujemy snajperkę(awp lub najplepiej schmidta)
3.włączamy konsolę i wpisujemy sv_gravity x(zamiast x dowolna liczba-im mniejsza liczba tym miejsza grawitacja, i na...
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Witam szukam pluginu pod amxx lub skryptu który daje czerwoną line która pokazuje granice raszu
Screen:
http://img201.imageshack.us/img201/3148/liniedd9.jpg
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u