Siemka mam pytanie czy ktos mi moze powiedziec czemu mam wiekszy ping na mojego kumpla serwie skoro moj 2 kumpel ma kompa 3 razy slabszego i 2x mniejszą prędkosc neta? ping ma ok 100-120 a u nich po 60:(:(:( Prosze help...
|
|
Siemka mam pytanie czy ktos mi moze powiedziec czemu mam wiekszy ping na mojego kumpla serwie skoro moj 2 kumpel ma kompa 3 razy slabszego i 2x mniejszą prędkosc neta? ping ma ok 100-120 a u nich po 60:(:(:( Prosze help...
A mógłbyś tak bardziej szczegółowo?? Np. Jaki ty masz komputer i internet (jaki dostawca i jaki rodzaj, czyli czy np. radiówka, adsl typu neo czy kablówka albo osiedlówka) a jaki komp i net ma twój kumpel?
no ja mam neta 1 mb(kumpel 512) DIAlog DSL) co do internetu to wszystko kompa mam lepszego od kumpla to po co dane dokladnie xDi to owiele bo on kupował go dawno i dokupowal tylko ram... on ma 512 ja \768;p
co ma ping do kompa? ustaw rate.
Ustawienia internetu w CS. ( rate, ex_interp ... ) | Counter-strike 1.6 @ cs 1.6
Spróbuj też programem do optymalizacji łącz... Jak masz neta DSL, to bardziej polecałbym ci DSL Speed... Jeśli to ci nic nie da, to powyłączaj zbędne programy w tle (typu komunikatory, p2p, p2m i jakieś zbędne usługi, które być może niepotrzebnie żrą ci transfer) i sprawdź teraz. Jeśli nie ma zmian - wina leży po stronie dostawcy neta (tj, dokładnie po stronie przeciążonej centrali do której jesteś wpięty).
albo ściągnij se program AntiSpyware czy przypadkiem nie przeciążają łącza.
Albo strzel sobie Formata ^^
| « Jak usunąć avatar z steam xD ? | Modele hltv » |