Jak od wczoraj mam czcionke białą oprócz nicków:( Jak to zmienić?
|
|
Jak od wczoraj mam czcionke białą oprócz nicków:( Jak to zmienić?
config.cfg ->
1 albo 2 jest biały
cl_crosshair_color "50 250 50"
cl_crosshair_color "255 255 25"
Chodzi Ci o to, że miałeś kiedyś normalne napisy a teraz masz koloru białego? Też tak miałem przez pewien czas, ale potem to samo się jakoś ustawiło, że już mam te co były wcześniej.
a mozesz mi podac dokladna lokalizacje tego config.cfg?? bo nie moge znalezc:(
bakul dokladnie tak
Wchodzisz w folder Valve potem wchodzisz w cstrike i na koncu otwierasz plik config.cfg. Znajdz w nim linijke z napisem cl_crosshair_color i obok dopisz "50 250 50" tak, zeby wyszlocl_crosshair_color "50 250 50"
Toxo, cl_crosshair_color to jest kolor celownika więc nie wiem po co to piszesz.
Prześlij mi linijkę con color z Twojego configa.
Ostatnio edytowane przez bakul. <3 ; 31-07-2008 o 18:58
con_color "255 180 30" prosze bardzo bakul
Ustaw tak:
con_color "255 255 255"
@bakul
pomylilo mi sie ;x
Toxo, jak nie wiesz jak ustawić to nie pisz. Linijka con_color jest dobrze ustawiona. Próbowałeś reinstall CS+patch v23?
Toxo weź w ogóle nie pisz bo nic sie nie znasz na komendach ect.
tyle co możesz komuś zrobić to zepsuć CS'a
to co mam zrobic? ta komenda mi nie dziala
a nie ma innego wyjscia?
to powinno pomoc
con_color "255 180 30"
sprobuje to z con colorem powyzej /\ ale jak cfg usune to sie nic nie stanie? i czy go potem bede mial?
ten con color 2 posty wyzej nie dziala:( ale mam tez pomysl: jak by ktos, komu wszystko dziala ok, mi napisal w tym temacie tzn nie napisal tylko skopiowal swojego configa?
Zrób reinstall CS'a, albo najlepiej usuń sam config, po ponownym wejściu do gry sam się ponownie utworzy ten plik, nie bój się .... Usuwaj config i będzie po kłopocie ....
wielkie dzieki juz usuwam:)
| « komenda | Mikrofon » |