Więc tak. Przed aktualizacja komendy takie jak cl_crosshairscale działały teraz już nie i tutaj jest problem, jak zwiększyć celownik? Nie chodzi mi o komendę cl_crosshair_size ani o opcje. Kiedyś miałem fajny duży celownik i to chyba było w cfg Cyx'a pobrałem sobie te same cfg i celownik jest mały. Zna ktoś jakieś rozwiązanie ? Moze jakiś model celownika?
Tylko czy to można używać w lidze ESL ?
http://img543.imageshack.us/img543/9642/zakulisamiprlu2010tvpin.jpg
Tytuł: Za kulisami PRL-u: Wielkość i upadek "Franciszkanów"
Cykl dokumentalny - Produkcja: Polska - Rok produkcji: 2010
Scenariusz i realizacja: Robert Walenciak
Data emisji: 14-11-2010 r. - Kanał emisji: TVP Info - Język...
Witam,
Mam dziwny problem dot. VHE, a mianowicie:
Podczas używania "Block Tool", i "Narysowania" nim jakiegoś obiektu, posiada on różne rozmiary, a właściwie, to różne proporcje tych rozmiarów. (Na przykład: w oknie "top <x/y> mam: 512x256, a w side mam 489x198 i NIE MOGĘ USTAWIĆ, żeby było 512....
Tak jak w temacie. Czy jest możliwość zdalnego wyłączenie celownika wszystkim graczom na serwerze lub sprawienie, by na serwerze celownik się automatycznie wyłączał?
Siemka , mam monitor 19calowy panoramiczny , mam ustawioną rozdzielczość 1280x1024 , celownik small . Słyszałem że mogłoby mi się lepiej grać na mniejszych rozdzielczośćiach ,i duży celownik . Czy jest to prawda ? Warto grać na np rozdzialce 800x600 i celowniku large ? Co byście polecili z własnych...
Witam.
Mam problem, postawiłem stronę na Joomla 1.5.14 i chciałbym zmienić kolor oraz wielkość czcionki na stronie jak i w Main Menu przeszukałem css'y themu i nic nie znalazłem prosze bardzo o pomoc ponizej podaje linka do strony.
www.pzn-zabrze.bnet.pl
Proszę o Wykonanie Grafiiki do pliku motd.txt na serwer i AVATARU o wielkośći 180x180 do z Napisem MoVeR!cK. - Avatar jest do Konta STEAM
Rozmiar i Dane do Zmiany do Grafiki do pliku motd.txt
Całe ma być widoczne a Tło i reszte daje wolną ręke według uznania tak zeby mi się spodobało AVATAR...
Mam problem.
Gdy przeinstalowałem cs-a i wszedłem do gry to powiększyła mi się czcionka. Może zna ktoś komende albo jakiś inny sposób, aby to naprawić. Szukałem w google, ale nic nie mogłem znaleść.
Mam takie pytanie, w sumie to nie jest jakiś znaczący problem, chciałbym tylko zasięgnąć opinii.Chodzi o wielkość spray'u w cs'ie.Jeżeli mam spray w postaci kółka z logiem hl to raz spray jest wielki a raz malutki.W gruncie rzeczy wolałbym mieć zawsze taki mały.Inna sprawa to jeżeli mam spray z...
witam,
chce powiekszyc obszar na logo na tej stronie Strona Klanu ROG
ktore linki za to odpowiadaja ?
Następnym razem postaraj się o bardziej opisowy temat i odpowiedni dział.
Witam ja mam takie nie typowe pytanie otóż jaka powinna być optymalna czyli dopasowana akurat do okna grafika która pokazuje je się w tym oknu po wejściu na serwer gdzie klikamy OK i wybieramy potem druzyne. Zawsze wychodzi mi albo za małe albo za duże albo jakis bok przycięty:/
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u