Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Wielkość celownika:

Popularne odwołania do tej strony: wielkosci celownika cs 1., cs 1.6 komenda na wielkosc celownika, best size in cs 1.6, kto zna cfg na celownik

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 935
Narzędzia wątku

Wielkość celownika

sick120 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Więc tak. Przed aktualizacja komendy takie jak cl_crosshairscale działały teraz już nie i tutaj jest problem, jak zwiększyć celownik? Nie chodzi mi o komendę cl_crosshair_size ani o opcje. Kiedyś miałem fajny duży celownik i to chyba było w cfg Cyx'a pobrałem sobie te same cfg i celownik jest mały. Zna ktoś jakieś rozwiązanie ? Moze jakiś model celownika?
Tylko czy to można używać w lidze ESL ?

Proszę o pomoc!

PS. Używałem opcji szukaj oraz Googl ;d

Odp: Wielkość celownika

Draco197
Gość

Wchodzisz w konsole wpiszujesz cl_legacy_crosshair_scale 1 pozniej cl_crosshairsize 1 cl_crosshairscale np 16000 masz malutki a 1000 masz duzy pomogle postaw gibona! ;]

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Za kulisami PRL-u: Wielkość i upadek "Franciszkanów" (2010)
http://img543.imageshack.us/img543/9642/zakulisamiprlu2010tvpin.jpg Tytuł: Za kulisami PRL-u: Wielkość i upadek "Franciszkanów" Cykl dokumentalny - Produkcja: Polska - Rok produkcji: 2010 Scenariusz i realizacja: Robert Walenciak Data emisji: 14-11-2010 r. - Kanał emisji: TVP Info - Język...
Filmy dokumentalne
[Problem] Wielkość objektów oraz ich przesuwanie
Witam, Mam dziwny problem dot. VHE, a mianowicie: Podczas używania "Block Tool", i "Narysowania" nim jakiegoś obiektu, posiada on różne rozmiary, a właściwie, to różne proporcje tych rozmiarów. (Na przykład: w oknie "top <x/y> mam: 512x256, a w side mam 489x198 i NIE MOGĘ USTAWIĆ, żeby było 512....
Mapy do Counter Strike
Wyłączanie celownika użytkownikom po stronie serwera (wyłączenie celownika na serwerze)
Tak jak w temacie. Czy jest możliwość zdalnego wyłączenie celownika wszystkim graczom na serwerze lub sprawienie, by na serwerze celownik się automatycznie wyłączał?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Rozdzielczość i wielkość celownika
Siemka , mam monitor 19calowy panoramiczny , mam ustawioną rozdzielczość 1280x1024 , celownik small . Słyszałem że mogłoby mi się lepiej grać na mniejszych rozdzielczośćiach ,i duży celownik . Czy jest to prawda ? Warto grać na np rozdzialce 800x600 i celowniku large ? Co byście polecili z własnych...
OffTopic - Counter Strike
[joomla 1.5.14] Zmiana Koloru oraz wielkości czcionki w themie oraz MainMenu
Witam. Mam problem, postawiłem stronę na Joomla 1.5.14 i chciałbym zmienić kolor oraz wielkość czcionki na stronie jak i w Main Menu przeszukałem css'y themu i nic nie znalazłem prosze bardzo o pomoc ponizej podaje linka do strony. www.pzn-zabrze.bnet.pl
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Grafika do Pliku motd.txt +Avatar o wielkości 180x180..
Proszę o Wykonanie Grafiiki do pliku motd.txt na serwer i AVATARU o wielkośći 180x180 do z Napisem MoVeR!cK. - Avatar jest do Konta STEAM Rozmiar i Dane do Zmiany do Grafiki do pliku motd.txt Całe ma być widoczne a Tło i reszte daje wolną ręke według uznania tak zeby mi się spodobało AVATAR...
Prośby o wykonanie grafiki
Wielkość liter
Mam problem. Gdy przeinstalowałem cs-a i wszedłem do gry to powiększyła mi się czcionka. Może zna ktoś komende albo jakiś inny sposób, aby to naprawić. Szukałem w google, ale nic nie mogłem znaleść.
Problemy z CS 1.6
Wielkość spray'u
Mam takie pytanie, w sumie to nie jest jakiś znaczący problem, chciałbym tylko zasięgnąć opinii.Chodzi o wielkość spray'u w cs'ie.Jeżeli mam spray w postaci kółka z logiem hl to raz spray jest wielki a raz malutki.W gruncie rzeczy wolałbym mieć zawsze taki mały.Inna sprawa to jeżeli mam spray z...
Problemy z CS 1.6
Wielkość top'a w Nuked Clan
witam, chce powiekszyc obszar na logo na tej stronie Strona Klanu ROG ktore linki za to odpowiadaja ? Następnym razem postaraj się o bardziej opisowy temat i odpowiedni dział.
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
Wielkość okna powitalnego hlds ?
Witam ja mam takie nie typowe pytanie otóż jaka powinna być optymalna czyli dopasowana akurat do okna grafika która pokazuje je się w tym oknu po wejściu na serwer gdzie klikamy OK i wybieramy potem druzyne. Zawsze wychodzi mi albo za małe albo za duże albo jakis bok przycięty:/
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz