jak grac z botami na surfie i zeby byla mala grawitacja, wychodzenie z klatki i spadochrony??prosze o pomoc.mam zbota
|
|
jak grac z botami na surfie i zeby byla mala grawitacja, wychodzenie z klatki i spadochrony??prosze o pomoc.mam zbota
W konsoli grawitacje ustaw sobie na np 400 , z klatki chyba wyjsc nie mogą , a spadochron to trzeba zainstalowac plugin.
Ja gram sobie czasami z nudów... i mam tak poustawiane komendy:
sv_gravity 500
sv_airaccelerate 1000
sv_stepsize 999
stepsize jest od wchodzenia bez wskakiwania...czyli np. do wychodzenia z klatki. Pamiętaj żeby były tylko trzy dziewiątki!! Jeżeli będą np. cztery(9999), to będzie ci sam wchodził na wieże mario!! Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania pisz na GG: 688791. A mógłby mi ktoś powiedzieć, czy da się miec jakieś pluginy na botach(new game)??!!
Boty są troche tępe i nie będą elegancko śmigac na rampach
btw:
Da sie :)A mógłby mi ktoś powiedzieć, czy da się miec jakieś pluginy na botach(new game)??!!
fajnie ze sie da grac z botami na surfie juz gralem ale boty sa tepe:D:D
lol zrobisz im dobre wyatpont'y i beda elegancko smigac ; ] ale trzeba zrobic waytpont'y a to jest cos jakby zrobic wlasne botki ;)
Waye są do PB, a to już wyższa sztuka.
Widzę, że masz neta, skoro tu piszesz, może poszukaj serwerów na np. gametrackerze
Jak ci się nie chce, to tu masz listę serwerów grających tą mapę:
Counter Strike 1.6 Server List | Search Cs Stats, Rankings, and Banners - Game Tracker
jezeli chodzi ci o to ze boty nie chodza to muszą byc specjalne boty na surfa a jezeli nie chodzi ci grawitacje czy tez nie mozesz surfowac to w google poszukaj komendy do mapy surf..pozdro
| « Szukam serwerów ;) | Ciągłe zmienianie nicka » |