Popularne odwołania do tej strony: jak grac na botach na surfie, surf na botach, jak grac z botami na surfie, jak grac w cs 1.6 na botach na surf ski 2, filmiki z counter strike na mapie surf_ski_2, spadochron na botach cs 1.6, komendy zeby surfowac z botami, jak grac na botach w sutfa, problem z surfowanie na surf ski 2 boty, jak grac w surfa na botach, jak surfować w cs na botach, jak grac z botami w surfa, jak grac na surfie z botami, komenda na wyjscie z klatki na surfie cs, jak grać z botami na surf ski 2, surf ski 2 na botach, jak surfowac na botach, jak grac na surf ski 2 na boty, da sie grac na surfie w cs a z botami, co wpisac zeby surfowac z botami c.s 1.6, jak na botach zrobić surfa, gra z botami na surf ski 2, co trzeba zrobic zeby grac w igi 2 przez sieć, jak zrobic aby na surfie graly boty, surfowanie ze spadochronem
Ja gram sobie czasami z nudów... i mam tak poustawiane komendy:
sv_gravity 500
sv_airaccelerate 1000
sv_stepsize 999
stepsize jest od wchodzenia bez wskakiwania...czyli np. do wychodzenia z klatki. Pamiętaj żeby były tylko trzy dziewiątki!! Jeżeli będą np. cztery(9999), to będzie ci sam wchodził na wieże mario!! Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania pisz na GG: 688791. A mógłby mi ktoś powiedzieć, czy da się miec jakieś pluginy na botach(new game)??!!
a jezeli chcesz spadochron to sciagnij plugina ;] pozdrowionka :D
ps . na botach raczej nie pograsz xD najwzyej bedziesz mowil " NIE BIJ W KLATCE BOCIE" xD
jezeli chodzi ci o to ze boty nie chodza to muszą byc specjalne boty na surfa a jezeli nie chodzi ci grawitacje czy tez nie mozesz surfowac to w google poszukaj komendy do mapy surf..pozdro
Witam.
Jak ustawić na mapie surf_ski_2 by bronie non stop były w gun rumie ??
np jak zabiorę AK to na jego odrodzi sie broń.
Za pomocne posty nagradzam gibonem...
Jak zły dział to przepraszam i proszę o przeniesienie.
jak w temacie!
przewertowalem kilkadziesiat stron na temat amx i botow!
wiec gdy zainstalowalem Amx i Podboty wchodzac przez HLDS normalnie moge grac
wchodzac przez New Game nie moge gdyz caly czas jestem na Specu! i nie moge dosc do Teamu!
probowalem zmiany Patcha instalowlaem chyba z 5...
Potrzebuje takiego pluginu, ze jak ktos na surf_ski_2 siedzi w klatce, to moze z niej wyjsc, bez niczyjej pomocy, tzn, moze przejsc przez sciane, widzialem to na jednym seervie. :)
DAM POMOGL.
Siema, szukam pluginu lub komendy dzięki któremu na mapie surf_ski_2 będę mógł wychodzić z klatki czyli po prostu będę wskakiwał na kant klatki i wyskakuje.
Widziałem takie coś 0_o na wielu serwach więc prosze o szybki post!
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u