Mam taki problem z moim cs'em, że mam mały ping (40-70) i co kilka sekund mi się laguje i mam 400 pinga ! Proszę was o pomoc
|
|
Mam taki problem z moim cs'em, że mam mały ping (40-70) i co kilka sekund mi się laguje i mam 400 pinga ! Proszę was o pomoc
Trochę mało napisałeś szczegółów. Jaki masz sprzęt i jakiego neta??
Mam swojego laptopa i kiedyś mi działało dobrze i teraz zaczęło działać wolniej a neta mam 512...
radiówkę?? Bo jeśli tak, to właśnie net stanowi problem, jeśli to nie radiówka, to może twój dostawca zawinił?? BTW: napisałeś "laptop" a mi chodziło o parametry techniczne, czyli procek, RAM, grafika...
To było miesiąc temu... Może teraz twój dostawca ma jakąś konserwację łącz na centrali, albo są duże obciążenia... Może nawet masz też jakiegoś trojana, który ściąga coś w tle i żre ci transfer, a ty o tym nic nie wiesz?? Lepiej zeskanuj kompa...Zamieszczone przez 7onY
miałem trojana, ale go wywaliłem i dobrze działało to gram 10 rund i zaczyna mi wyskakiwać 1000 ping...
Przeskanuj sobie dokładnie peceta antywirem i antyspywarem. Skoro to nie od neta ani kompa - to na pewno to jeszcze może być jakiś trojan lub spyware.miałem trojana, ale go wywaliłem i dobrze działało to gram 10 rund i zaczyna mi wyskakiwać 1000 ping...
rate i te inne sobie ustawiałem już dawno i nic nie zmieniło
Nie zawsze zalezy od neta moze od karty graficznej Ci zamula czy cos
| « 2 Problemy i pytanie. | Skoki csa » |