Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Jak zorbić własny Config : P:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 jak zrobic wlasny config

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4935
Narzędzia wątku

Jak zorbić własny Config : P

`MaTT is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Macie linka tu można sammemu sobie zorbć cfg ; P

Kreator ustawień Counter-Strike 1.6 by Gwyn

Odp: Jak zorbić własny Config : P

sleeper is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

niedziala ;(

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
AMX + własny mod
Źle zorganizowałem wiadomość. Napisałem nowy post sory za problemy
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
własny webcompiler
Witam chciałem wgrać na swoją stronę webcompiler ma ktoś może gotowca jakiegoś?
Problemy i konfiguracja AMXX
Config LAN, a Config na roznych serwerach
Czym rozni sie config serera lan od zwyklego serwera (Chodzi mi o mniejszy recoil spotykany takze na serwach)
OffTopic - Counter Strike
własny spray
W jaki sposób moge zrobic spray z tym img http://www.skclan.pl/baner/skclan3.jpg bardzo bym prosil o pomoc :)
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Własny host
Elo mam pytanie czy jak mam modem i ruter to moge sam hostować serwery internetowe do cs lub innych gier najlepiej z amx i mam na myśli serwery 24/7. Oczywiście jestem zielony w tych sprawach. Z góry dzięks. P.S. Mam steama i non steama.
OffTopic - Counter Strike
Twój własny config : bindy itp itd
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ===================== * Spis Treści * ===================== 0 - Historia Wersji 1 - Prawa Autorskie 2 - Wprowadzenie i informacje 3 - Tworzenie 4 - Wprowadzanie Komend
Instalacja gry i podstawy
Własny spray
Jak wiecie, kiedy mamy już własnego spraya, po wejściu w Opcje ten spray nam się zmienia na normalne logo. Czy istnieje sposób, aby się nie zmieniało ? Żebym mógł mieć swój spray i wchodzić w opcje.
Problemy z CS 1.6
własny cms ?
Chciałbym kupić autorski cms tylko zastanawiam się u kogo i kto dobrze robi w miare tanio max 1200 zł proszę pisać kto i czemu akurat go polecasz , dziękuje z góry.
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
własny serwer
proboje zrobic własny serwer klds bez żadnych amx i serwer ten nie wychodzi na internet nawet jak ustwiam w hlds dawałem nawet ip koledze żeby wszedł na ten serwer i nic
Problemy z CS 1.6
Własny cfg :)
Witam, mógłby mi ktoś stworzyć własny cfg do cs 1.6 , ponieważ na tym co gram mam mało fps'ów i b. duże pingi w granicach 200-300:/ Mój sprzęt: -512 MB RAM -AMD Athlon 1.11 GHz -ATI Radeon 9200 Bardzo dziękuje i czekam na odpowiedź.
Dodatki do Steam'a

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz