Mam pytanie dlaczego mi nie wykrywa serwerow jak mam patcha v 23 wgranego tyle juz sie z tym bawie ze masakra juz nie wiem co mam robic.pomocyyyyyyy!!!!!!!
Witam, poszukuje plugin który, po wpisaniu /ip nick_gracza etc. pokazywał IP w say'u
Potrzebuje go, ponieważ na mojej sieci zdarzają się oszustwa, a w konsoli screenshot łatwo oszukać.
Szukałem i nie mogę go znaleźć, wiem że takie coś da się zrobić, ponieważ że plugin który pokazuje ip po wejściu...
Witam,
kupiłem nie dawno serwer na Serwery Gier Multiplayer - Pukawka.pl wgrałem binarki i wogóle nie pokazuje serwera na liście gdy wpisuje IP.
Proszę was o pomoc .
mam mianowicie taki problem czasami poprostu wchodze do gry gram chwile i connection problem wywala mnie i pozniej w favourites sie nie pokazuja servery tylko jest napisane zadne internetowe gry nie pasuja do kryteriow wyszukiwania ... mialem tak przed formatem teraz po pogralem troche i znow ... z...
Hay!
napewno taki plug jest bo gdzies go widziałem mozliwe że na HJ ale nie daje 100% pewności więc tak jak w temacie potrzebuje pluga że co 30s wyświetla w say np. "jamal ma zly interp 0.5 Radze Ustawic na 0.01-0.03 Bo Ban :)" i aby to sprawdzało interp co 30s i dawało takie info a jesli wszyscy...
Witam sciagnalem C.S 1.6 Non Steam i mam problem otoz nie znajduje mi serwrow . Szukalem juz na forum lecz wszedzie pisze to samo zeby zainstalowac innego patcha
Robilem tak re-instalowalem C.S chyba 3 razy ale to nic nie daje wyskakuje mi blad "THERE ARE NO INTERNET GAMES VISIBLE THAT...
Problem taki że nie pokazuje serwerów w CS 1.6 NS
Pisze mi "Could not contact master game server to retrieve server list"
Prosze o pomoc bo nie moge se pograć.
Mam taki problem ściągnąłem cs 1.6 non steam z tego forum i zainstalowałem wszystko bez problemu się zainstalowało ale gdy włączam grę pokazuje się tylko tło z tymi dwoma ludki i potem gra się wyłącza. A i mam zainstalowanego patcha ver.23.
Bardzo proszę o pomoc.
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u