Typ pracy: banner
wymiary -
kolorystyka -
tematyka -
nagroda gibon za każdą prace. Za najlepszą sms z kasą do 10 zł
coś od siebie : Proszę umieścić na ten banner :
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Ten Herb:
http://img607.imageshack.us/img607/3840/beznazwy1kopiai.png
Proszę...
Witam . Mam duza prosbe aby ktos przetlumaczyl mi plik pdf (
) :) albo dokladnej instrukcji jak to zrobic poniewaz jestem "ciemny" w tych sprawach a jest to dla mnie bardzo wazne jezeli ktos mi pomoze bede bardzo wdzieczny ...
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Witam.
Chcialem zapytac jak wyciagnac kod zrodłowy z pliku z rozszerzejniem .pk2 .Udalo mi sie to zrobic ale zamiast kodu mam krzaczki wiec zastanawiam sie czy plik nie jest szyfrowany.
Tj w temacie. Chodzi o to, że na swoim forum na stronie głównej umieściłem ogłoszenie, migający napis z pewnym przekazem :)
I tu moje pytanie, co zrobic gdy klikne w takowe migające ogłoszenie to przeniesie mnie do odpowiedniego tematu ? Jakiś skrypt czy kod html ? Prosze o szybką pomoc :)
Problem wygląda następująco. Kupiłem sobie cd-key do hl2 lecz niestety jak biorę by aktywowało mi grę wyświetla się :
Włóż Half Life 2 Retail Standard do napędu cd lub dvd
HELP :(
CO MAM ROBIĆ!?
Stawiam ganje :)
Witam mam problem z moim CSS.
Nie wyszukiwało mi serwerów więc pobrałem ServerBrowser.dll i zepsułem sobie CSS proszę o ten plik bo nie mam już tego CSS na płytce.
Witam,
czy jest możliwość prostej edycji mapy mając tylko plik BSP?
Chodzi mi o małą zmianę - na mapie leży broń, a chcę, żeby to była inna broń. Nie mam pliku .map
Otworzyłem mapę w QuArku, ale podczas kompilacji mam błąd:
Build failed, because it did not create the (+PRT) file:
Tutaj...
Witam mam oto taki problem wczoraj postanowiłem założyć serwer żeby se pograć z kolegom czytałem pare poradników i pisało ,żeby stworzyć serwer musze uruchomić plik hlds.exe i następnie go skonfigurować szukałem go w valve, steam,cs
ale go nie znalazłem szukałem też pod nazwą ...
Elo! :]
Szukam dość porządnego i zgranego klanu ze stroną i serwerem. :)
Co ja mogę zaoferować?
.Skill do oceny
.Steam
.15lat
.Częsta dostępność
.Szybko przyswajam taktyke
.Bez płaczu ani załamyania ;] myślenie włączone
Czego oczekuję?
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u