Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu wklejenie odpowiedniego pliku:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 282
Narzędzia wątku

wklejenie odpowiedniego pliku

mati1507951 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Zakupiłem steam'a i mam problem.
W nonsteamie miałem takie napisy:
http://img607.imageshack.us/i/csoffice0002.jpg/
ale teraz na steamie mam takie:
ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - obrazq.jpg
Mam jeszcze foldery z nonsteamem ale nie wiem jaki plik skopiować żeby uzyskać 1 wygląd(bardziej okrągłe liczby).
Jak nazywa się ten plik?

Odp: wklejenie odpowiedniego pliku

mam_wh_czaisz? is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Na 95% sprites, sciągniesz te pliki z wyglądem CS:source.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[banner] Edycja bannera (wklejenie)
Typ pracy: banner wymiary - kolorystyka - tematyka - nagroda gibon za każdą prace. Za najlepszą sms z kasą do 10 zł coś od siebie : Proszę umieścić na ten banner : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Ten Herb: http://img607.imageshack.us/img607/3840/beznazwy1kopiai.png Proszę...
Prośby o wykonanie grafiki
Tlumaczenie pliku pdf :)
Witam . Mam duza prosbe aby ktos przetlumaczyl mi plik pdf ( ) :) albo dokladnej instrukcji jak to zrobic poniewaz jestem "ciemny" w tych sprawach a jest to dla mnie bardzo wazne jezeli ktos mi pomoze bede bardzo wdzieczny ... Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Pytania z odpowiedzią
Kod z pliku
Witam. Chcialem zapytac jak wyciagnac kod zrodłowy z pliku z rozszerzejniem .pk2 .Udalo mi sie to zrobic ale zamiast kodu mam krzaczki wiec zastanawiam sie czy plik nie jest szyfrowany.
Programowanie
Poprzez kliknięcie w napis na stronie głównej przenosi do odpowiedniego tematu.
Tj w temacie. Chodzi o to, że na swoim forum na stronie głównej umieściłem ogłoszenie, migający napis z pewnym przekazem :) I tu moje pytanie, co zrobic gdy klikne w takowe migające ogłoszenie to przeniesie mnie do odpowiedniego tematu ? Jakiś skrypt czy kod html ? Prosze o szybką pomoc :)
Tworzenie - projektowanie stron www
Problem hl2 ( :( proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu)
Problem wygląda następująco. Kupiłem sobie cd-key do hl2 lecz niestety jak biorę by aktywowało mi grę wyświetla się : Włóż Half Life 2 Retail Standard do napędu cd lub dvd HELP :( CO MAM ROBIĆ!? Stawiam ganje :)
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Potrzebuję pliku
Witam mam problem z moim CSS. Nie wyszukiwało mi serwerów więc pobrałem ServerBrowser.dll i zepsułem sobie CSS proszę o ten plik bo nie mam już tego CSS na płytce.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Pomoc wyborze odpowiedniego servera do cw (shooters,gamesnet,fragers,gamesfactory,
Witam, mam w zamiar kupić priv na mix/cw/esl/gb/hlc zastanawiam sie nad shooters,gamesnet,gamesfactory oraz fragers
Hosting serwerów gier
Edycja pliku BSP
Witam, czy jest możliwość prostej edycji mapy mając tylko plik BSP? Chodzi mi o małą zmianę - na mapie leży broń, a chcę, żeby to była inna broń. Nie mam pliku .map Otworzyłem mapę w QuArku, ale podczas kompilacji mam błąd: Build failed, because it did not create the (+PRT) file: Tutaj...
Mapy do Counter Strike
Nie mam pliku hlds.exe
Witam mam oto taki problem wczoraj postanowiłem założyć serwer żeby se pograć z kolegom czytałem pare poradników i pisało ,żeby stworzyć serwer musze uruchomić plik hlds.exe i następnie go skonfigurować szukałem go w valve, steam,cs ale go nie znalazłem szukałem też pod nazwą ...
Problemy z CS 1.6
Odpowiedni gracz szuka odpowiedniego klanu :]
Elo! :] Szukam dość porządnego i zgranego klanu ze stroną i serwerem. :) Co ja mogę zaoferować? .Skill do oceny .Steam .15lat .Częsta dostępność .Szybko przyswajam taktyke .Bez płaczu ani załamyania ;] myślenie włączone Czego oczekuję?
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz