Popularne odwołania do tej strony: jak odpalic amx, jakie odpalic amx, jak odpalic amxxa, jak odpalić amx, jak zainstalowac amx mod gdy nie sie nie pojawia
Używam HLDS , mam serwer gdy odpalam HLDS , wszystko było okey!
Ok , pomysłałem sciągne AMX MOD X , sciągłem wkleiłem addons!
Właczam serwer , no nie ma dalej AMX'a co jest?
Mam nadzieję że razem z amxx-em dodałeś metamoda? Wyłącz jedną linijkę stawiając znak";" i dodaj następną, ona włącza metamoda. Amxx działa pod metamodem.
Spróbuj przeinstalować amx , czyli usunąć wszystkie pliki które należą do AMX'a i zainstalować od nowa , jeśli to nie pomoże to poszukaj innego AMXa , miałem taki sam problem ale na kupowanym serwerze , okazało sie ,że server stawiany był w firmie która wykorzystuje system LINUX , a ja instalowałem Windowskiego AMX MOD X więc upewnij sie czy w twoim Amxie nie ma bibliotek z Linux'a bo inaczej ci nie odpali AMX .
Może ta wersja będzie ci chodzić, u mnie działa bez problemu. Sciągnij sobie All-In-One (AIO) 2.102.10 Podbot MM :: Downloads W paczce są podboty i większość podstawowych pluginów. Wszystko trzeba wrzucić ręcznie.
usuń wszytkie skladniki związane z AMX MOD X albo po prostu przeinstaluj CS i zainstaluj AMX moda do odpowiezniego folderu czyli domyślnie C/Program Files/Valve/cstrike
masz na pewno AMX MODA w cstrike?
Witam. Grałem dzisiaj w cs'a. Jak zawsze gram i gralem na grafice OpenGL. Dzisiaj nie wiem co mi odwalilo i właczylem D3D. CS sie nie uruchomił. I tak go właczalem i sie nie chcial odpalic, za kazdym razem wyskakiwał mi komunikat: "Failed to initalize authentication.Exiting..." I tak moze byc 10...
Witam mam problem gdy odpalam grę wyskakuje mi błąd driver components mis-match exit is the only options. Wie ktoś o co chodzi?:) z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
witam wszystkich:) ma pewien problem a nawet 2. Mianowicie cieżko włacza mi sie komp (ACER Aspire 5535) za kazdy razem jest napisane zeby naprawic. i naprawiam i ciagle to samo. a drugie to to ze jak pobieram z wrzuty przez zrzute przez internet explorer to pobiera sie plik ale nie w tylu np....
cóż..
przejrzałem inne tematy. mam taki sam problem jak komar279. komarowi nie do końca pomogliście.. a tamten temat już zamknięty więc potruję wam tutaj.
Imageshack - celine20dion2020ne20patg4.jpg
taki komunikat wyskakuje kiedy chcę odpalić cs.
clientregistry.blob takiego pliku nie mam,...
Witam mam taki problem otóż kupiłem konto steam na allegro z grami i wszystkim
Jak zawsze loguje sie zmieniam passa pobieram cs (1.6) i gdy właczam cs'a
nie ładuje się on do końca o to ss:
Witam!
Mam problem z cs'em, posiadam steam'a gdy włączam grę pojawia mi się tło, czyli dwóch antyterrorystów, ale nie mam menu, pojawia się czarny ekran i wraca do pulpitu. Próbowałem reinstalacji, instalacji na innej partycji usuwania tego pliku blob czy jakoś tak. Proszę pomóżcie ... wcześniej...
Wiem, że ten temat już parę razy został poruszany, ale odpowiedzi w nim mi nie pomogły, a gdy chciałem coś dodać to temat już zamknięty.
Wiec problem polega na tym, chce włączyć grę uruchamia się tapeta 2 kolesie, ale nie ma białych napisów "New Game" "Exit" itd. i się od razu zamyka a pulpit na...
Witam. Mam taki probelm. Mialem juz serwer gluzszy czas, wszystko dzialalo bez zarzutu, leczo statnio gdy meczylem sie z zbotami, w sumie od tego momentu przestal mi sie ladowac amx. Poprostu jakby go nie bylo. Probowalem cos wrzucic go od nowa, ale to w umie nic nie dalo. JEdyny chyba plik z...