mam problem z grafiką miedzy innymi jak strzelam na nie których mapach nie na wszystkich pojawia mi sie taki czarny kwadrat to przeszkadza w grze ;/ wie ktoś może jak to naprawić?
Witam mam problem z grafiką (występuje on w singu i mp) mam jakieś takie smugi na ekranie niedawno wymieniałem kartę graficzną ale to nie pomogło na starej karcie też tak miałem mam kartę NVIDIA GEFORCE 250GTS 512MB stara to NVIDIA GEFORCE 6600 128MB więc wątpie żeby miało coś z tym wspólnego a tu...
Na początku gra się normalnie, ale z czasem się robi takie coś:
ImageShack Album - 5 images
To wina karty? Wymienić ją czy wyczyścić? moja karta to Radeon 9200
Z góry dziękuję za informacje
Jak grałem w cs to klikołem przez przypadek "-" a klawisz "=" miałem z bindowany wiec mam taki ekran :
http://img24.imageshack.us/img24/7314/beztytuudn.jpg
próbowałem openGL ale sie niepowiodło wie ktoś moze co zrobic?? myslałem czy moze trzeba zrobic binda na powiększenie ekranu.
Z góry thx...
Przy nazywaniu tematu Problem z grafiką wyświetliło mi się kilka tematów ale nie było tam tematów "Problem z grafiką w 'CZ' " dlatego nie chciałem się kierować tamtymi tematami ku rozwiązaniu tematu. Ale do rzeczy... Włączam Steam... włączam grę... ale przy uruchomieniu gry przy jakim kol wiek...
Siemaneczko Wszystkie Ziomki z Counter-Strike
mam następujący problem otóż mam problem z ciemnością w counter strike i nie wiem za kija jak mogę to zmienić :-/ jaka komenda za to odpowiada ?? bo wiem , że jest taka możliwość , żeby to rozjaśnić no ale jeżeli nie będziecie wiedzieli to pozostaje...
Mam problem. Otóż wszystko było ok tylko, że dziś odinstalowałem windowsa bo był trochę zasypany jakimiś pierdołami. Ściągnąłem cs 1.6 zainstalowałem ale niestety da się grać tylko na grafice Software na OpenGL się nie da bo wywala do windowsa i pisze: the specified video mode is not supported. the...
Witam!
Mam problem z grafiką. Zobaczcie sami: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ca0d4dc3ca7a8b79.html. Postacie, które są daleko są bardzo źle widoczne. Problem ten występuje tylko w rozdzielczości 800x600.
Karta Graficzna Geforce 9600GT.
Pozdrawiam
Mam taki problem, coś mi się zepsuło w cs 1.6 i jak załączam grę to broń ciągle jest w lewej ręce, grafika jest w złej jakości i takie tam. Zainstalowałem wszystko na nowo i jak skończyłem instalować patcha to kliknąłem na run cs non steam bla bla bla i wszystko fajnie działało ale jak chciałem już...
Witam. Mam XP sp3 i najnowsze do niego aktualizacje...
najnowsze sterowniki do mojej karty graficznej Radeon HD2600Pro AGP i mam problemik...
ponieważ nie mogę zmienić trybu wyświetlania na OpenGL (chodził gdy miałem GeForca)..
Cs na software i D3D chodzi niepłynnie (przycina obraz) ... i co...
mam problem mianowicie pojawiają mi sie czarne prostokąty takie jak na tym screenie mapa de_aztec robią mi sie tez gdy strzelam przecież karte graficzną mam dobra żeby działał cs grałem w gry min. Carbona i TDU i nie było takiego problemu a chyba te gry mają wiekszę wymagania więc proszę o pomoc :?
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u