Popularne odwołania do tej strony: jak ustawic elf bota zeby expil, poziom botow cs, jak ustawic elf bota, jak ustawić fishbota, cs jak zmienic poziom botow, jak ustawic poziom botów w konsoli, jak wziasc boty do cs, jak ustawić elf bota, jak ustawić poziom botów, poziomy botow w cs, jak ustawic poziom botów, elf bot jak ustawic żeby expił, jak ustawić fishbota sekundy, jak ustawic bota zeby expil, elf bot jak ustawic szybkosc, diamond rush syberia poziom level 8
Komendę wpisujesz poprzez RCONA, bot_difficult "x" ... Zapewne tą komendę musisz wrzuć do jakiegoś pliku z rozszerzeniem cfg., ale do którego nie jestem do końca pewien ... Spróbuj to wpisać do server.cfg ...
MaM Do Zaoferowania Elf Bota NG pod 8.55 na miesiąc
jeśli ktoś chce przedłużyć to prosze o kontakt ale 1 miesiąc za free 51797058
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
witam
zrobiłem sobie serwer cs zainstalowałem AMX gram z kolegą i wszystko działa elegandzko dodałem plugin rundsund,nextmap itp. chcielibyśmy sobie pograć z botam kto zabije więcej, ale po rozpakowaniu i nadpisaniu w folderu cstrike wchodzę w new game i niedziała mi AMX boty stoją w...
Witam, mam na serwerze boty ale nie mogę jednego z nich wyrzucić wiem jak wszystkie ale nie wiem jak jednego wpisuje w konsoli takie coś i nic się nie dzieje:
pb remove <Count Floyd (100)>
Proszę o pomoc.
P.S.
A przy okazji jak dodać bota na serwer bo mam ich siedem i więcej jak wpisuje nie...
Zapraszamy Na Serwerki Piekarnia U Bota
http://cache.www.gametracker.com/server_info/83.143.134.176:27055/b_560x95.png
»IP Serwera: 83.143.134.176:27055
»Nazwa Serwera Piekarnia U Bota
»Ilość Slotów 32
»Typ Serwera: Steam
»Czas Mapy: 20 minut
»Friendlyfire: Nie
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
http://cache.www.gametracker.com/server_info/83.143.134.176:27055/b_350x20_C692108-381007-FFFFFF-000000.png
√ IP serwera: 83.143.134.176:27055
√ Nazwa serwera: Gametec.pl | Piekarnia u Bota
√ Ilość slotów: 32
√ Typ serwera: Steam
√ Czas mapy: 20 minut
√ Friendlyfire: Nie
√ Forum www:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
elo mam pytanie bo jak 1 raz ktos gibona postawi to ma sie jedna ikonke marychy "zapalone" i kto madry i wszechwiedzacy moglby mi podac od ilu spalonych jest kolejna zapalona ikonka z marycha ?