Popularne odwołania do tej strony: skaczace fps, fps mi szkacza cs, skacza mi fps, fps skakają cs, gry do grania w skaczące lwy, skacząca myszka w cs, skaczące fps
No wiec mam pytanko. Czemu mi fps skacze np. ze 40 na 70, z 30 na 50 ?
Pytalem kolegow i im skacze po 1 , 2 max. 5. Jak to zrobic? ;p
Moja karta graf. : RAdeon 9650 albo 9660 PRO .
Witam.
Chciałbym zapytać czy wam też tak fpsy skakają. Zrobiłem formata, wpisałem komende netgraph i wyswietla mi 30 fps, ale gdy juz jestem na jakims serwerze fpsy skaczą od 40 do 100. Czy to normalne? wydaje mi sie że nie. Może macie jakies propozycje co z tym zrobic bo strasznie dziwnie się gra...
Witam! Założyłem nowy temat ,ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi w podobnych tematach.
Mam problem ze skaczący pingiem. Mianowicie jestem połączony przez router ,z którego korzysta jeszcze drugi komputer. Gdy odświeżam listę serwerów pingi są małe ,lecz kiedy wejdę na serwer to co jakąś minutę pingi...
Witam !
Zakładam nowy temat ,ponieważ nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie w innych tematach a wiem ,że było ich sporo. Mam radiówkę 512/256 kb/s jestem połączony przez WiFi ,ponieważ mam 2 komputery. Mam CS 1 rok i wszystko było dobrze ale jakieś 3 dni ping zaczął mi skakać co 5 minut ,...
Witam mam problem gdyż na mapach Mg jest dużo pojazdów i innych obiektów.
Jak do któregoś podejde , dotke to on zaczyna podskakiwać .
Czym może być to spowodowane ??
Witam,zwracam się do was z pytaniem,który chodzi o skaczący ping.Gdy gram na serwerach ping mam 30,gdyż nagle ping skonczy do 100,i tak jest przez 30 sekund,pozniej znów wraca do normy (czyli 30) i pozniej za 5 min znowu to samo,co może byc przyczyną?,robiłem skan komputera,format był 2 miechy...
Witam!
Czytalem forum ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie
Mam problem z myszką
Otóż , gdy gwałtowniej rusze myszką ( a w cs czesto mi sie to zdarza ) mysz posuwa sie w górny lewy róg ekranu
Nie byłoby problemu, gdyby nie ban za "czity"
chodziło gosciom o SpinHacka , dzieki któremu...
Witam, mam taki problem , gdyż na każdym serwerze moje fpsy są prawie nie do odczytania . gdy załącze steama i jestem np w menu to wtedy fpsy nie skaczą - jest ich 30 , gdy odpalam gre i gram nie da sie odczytac praktycznie jaki mam w danej chwili skacze miedzy 90 czasami 70 a 100 . są jakieś...
Witam! Mam internet radiowy 1.3 Mb. Przez kilka ostatnich dni ping zaczął skakać.
Sądziłem że to sąsiad, który siedzi na necie i obciążą łącze. Lecz byłem w błędzie. Postanowiłem zeskanować go i o to są logi.
Proszę o szybką odpowiedź.
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at...
Nie jestem ekspertem w tych sprawach więc prosze o pomoc.
Od jakiegoś czasu cały czas jestem wyrzucany z serverów.Z powodu wysokiego pingu.
Zwykle nie podonił sie powyżej 80 a teraz jest inaczej.Przeskanowałem dystki w poszukiwaniu wirusów i spyware.Wszystko usunąłem.Wszystkie programy...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u