Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Skaczący FPS ..:

,

Popularne odwołania do tej strony: skaczace fps, fps mi szkacza cs, skacza mi fps, fps skakają cs, gry do grania w skaczące lwy, skacząca myszka w cs, skaczące fps

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2432
Narzędzia wątku

Skaczący FPS ..

cArn is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

No wiec mam pytanko. Czemu mi fps skacze np. ze 40 na 70, z 30 na 50 ?
Pytalem kolegow i im skacze po 1 , 2 max. 5. Jak to zrobic? ;p
Moja karta graf. : RAdeon 9650 albo 9660 PRO .

Prosze o pomoc. ;]

Odp: Skaczący FPS ..

daMn123 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

fps_max 101
fps_max 101
developer 1
fps_modem 101
fps_modem 101

A jak nie pomoże poszukaj w Dziale Poradniki

napewno pomoże ;) a jeśli nie kup nowy komp

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
fpsy skaczą ;/
Witam. Chciałbym zapytać czy wam też tak fpsy skakają. Zrobiłem formata, wpisałem komende netgraph i wyswietla mi 30 fps, ale gdy juz jestem na jakims serwerze fpsy skaczą od 40 do 100. Czy to normalne? wydaje mi sie że nie. Może macie jakies propozycje co z tym zrobic bo strasznie dziwnie się gra...
OffTopic - Counter Strike
[Steam] Skaczący ping
Witam! Założyłem nowy temat ,ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi w podobnych tematach. Mam problem ze skaczący pingiem. Mianowicie jestem połączony przez router ,z którego korzysta jeszcze drugi komputer. Gdy odświeżam listę serwerów pingi są małe ,lecz kiedy wejdę na serwer to co jakąś minutę pingi...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Pingi skaczą co 5 min.
Witam ! Zakładam nowy temat ,ponieważ nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie w innych tematach a wiem ,że było ich sporo. Mam radiówkę 512/256 kb/s jestem połączony przez WiFi ,ponieważ mam 2 komputery. Mam CS 1 rok i wszystko było dobrze ale jakieś 3 dni ping zaczął mi skakać co 5 minut ,...
Problemy z CS 1.6
Skaczące przedmioty
Witam mam problem gdyż na mapach Mg jest dużo pojazdów i innych obiektów. Jak do któregoś podejde , dotke to on zaczyna podskakiwać . Czym może być to spowodowane ??
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
[Steam] Skaczący ping
Witam,zwracam się do was z pytaniem,który chodzi o skaczący ping.Gdy gram na serwerach ping mam 30,gdyż nagle ping skonczy do 100,i tak jest przez 30 sekund,pozniej znów wraca do normy (czyli 30) i pozniej za 5 min znowu to samo,co może byc przyczyną?,robiłem skan komputera,format był 2 miechy...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] skacząca mysz
Witam! Czytalem forum ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie Mam problem z myszką Otóż , gdy gwałtowniej rusze myszką ( a w cs czesto mi sie to zdarza ) mysz posuwa sie w górny lewy róg ekranu Nie byłoby problemu, gdyby nie ban za "czity" chodziło gosciom o SpinHacka , dzieki któremu...
Problemy z CS 1.6
skaczące c4..
witam, szukam pluginu, dzięki któremu po strzeleniu w leżącą na ziemi pakę ją odrzuca.. :) help PLZ =]
Szukam pluginu AMX/AMXX
skaczące fps'y ;f
Witam, mam taki problem , gdyż na każdym serwerze moje fpsy są prawie nie do odczytania . gdy załącze steama i jestem np w menu to wtedy fpsy nie skaczą - jest ich 30 , gdy odpalam gre i gram nie da sie odczytac praktycznie jaki mam w danej chwili skacze miedzy 90 czasami 70 a 100 . są jakieś...
Problemy z CS 1.6
Skaczący PING
Witam! Mam internet radiowy 1.3 Mb. Przez kilka ostatnich dni ping zaczął skakać. Sądziłem że to sąsiad, który siedzi na necie i obciążą łącze. Lecz byłem w błędzie. Postanowiłem zeskanować go i o to są logi. Proszę o szybką odpowiedź. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at...
Problemy z CS 1.6
Skaczący ping
Nie jestem ekspertem w tych sprawach więc prosze o pomoc. Od jakiegoś czasu cały czas jestem wyrzucany z serverów.Z powodu wysokiego pingu. Zwykle nie podonił sie powyżej 80 a teraz jest inaczej.Przeskanowałem dystki w poszukiwaniu wirusów i spyware.Wszystko usunąłem.Wszystkie programy...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz