Mam problem... (pewnie zly dzial :/) Czy oplaca sie kupic steama? Bo mam zamiar sobie kupic ale nie jestem do konca pewny... Jak myslicie?
|
|
Mam problem... (pewnie zly dzial :/) Czy oplaca sie kupic steama? Bo mam zamiar sobie kupic ale nie jestem do konca pewny... Jak myslicie?
ale pytanie -,- no jasne, że się opłaca....
lol ? jak masz steam możesz wejść na każdy serwer, ale nie radze ci kupować jeśli jesteś cziterem bo ci steama zbanuja ;)
No mogłeś to wrzucić do Podstawy, instalacja Counter-Strike Steam, ale i tak nikt o to nie dba.
Steam opłaca się kupić jak najbardziej. Możesz pograć z solidnymi graczami, masz do dyspozycji więcej serwerów, nie musisz martwić się o aktualizację gry, masz do dyspozycji Steam Community, możesz grać w oficjalnych ligach i piąć się na szczyt światowej sceny e-sportu.
a pozatym dzięki Steam'owi możesz za FREE ściągać pełne wersje gier w Orange Box'em :D
takie jak Counter Strike Condition Zero Deathmatch i inne ciekawe gry
dokladnie zgadzam sie z wszystki wyzej. Steam jak najbardziej oplaca sie kupic !
Fifek, nie wiem po co ten post, ale dobra. Dzięki za wypowiedź wszystkim :)) Jak będę mógł to postawie gibona :D
| « Maly Bunnyhop - pro | Boty do CS » |