Popularne odwołania do tej strony: znajdz serwer cs problem, nie wyświetla mi serverów cs, problem z et nie wyswietla sie lista serwerow, servery cs internet nie chcą się wyświetlic
Elo, mój kolega ma problem z CS 1,6 NS Digital Zone... Gdy wchodzi w zakładkę "Internet" wyświetla mu się "Could not contact master game server to retrieve server list". Pomóżcie z góry thx ;)
Yamakasi92 i Shadow, hehe to jest Digital Zone patch nie potrzebny bo już o tym czytałem i u kolegi pisze już, że jest wgrany V31, lecz i tak już u niego raz wgrałem v23, ale nawet CS nie poszedł ;]. Reinstal oczywiście robiłem, ale jest to samo...
Wiem ze ten problem byl juz dawno poruszany i to kilkakrotnie.
Jednak...Mojemu koledze grajacemu w CS 1.6 non steam nie wyswietla serwerow, nie reaguje rowniez na probe dodania serva do ulubionych. Sciagnelismy patcha v.31, zainstalowalismy i dalej to samo. Prosze o pomoc. (oczywiscie kolega jest podlaczony do neta ^^)
Witam!
Odkąd pamiętam, cs nie wyświetla mi kropki w średniku, i widać sam przecinek. Gdy jest buzka ;] widać sam przecinek i nawias kwadratowy :/
Na sayu, admin sayu itp. zawsze..
Proszę pomóżcie, ale bez reinstalacji CSa :)
Pozdrawiam!
Witam wszystkich.
Od jakiegoś czasu czytam to forum i dzięki temu udało mi się postawić działający w miarę sprawnie serwerek CS:S.
Mam jednak problem z plikiem motd.txt.
Na początku próbowałem zmodyfikować standardowy plik.
Następnym krokiem było stworzenie pliku na postawie informacji...
cześć chciał bym się czegoś dowiedzieć bo juz sił nie mam siedze od dłuższego czasu nad tym i myślę gdzie do cholery jest wrzucony standard map we wpis , od razu uprzedzam że mam serwer HLDS ded. wgrany Gungame i od początku alcze z tym żeby ustawić inne mapy w grze chciałbym ustawić coś innego a...
Witam miałem nowego Webspella ale jednak z niego zrezygnowałem i zainstalowałem starszego ale po Polsku, wgrałem sobie szablon no ale coś w newsach nie wyświetla polskich znaków. Czym jest to spowodowane? Mógłbym mi ktoś z tym pomóc, będę bardzo wdzięczny. Jeżeli był taki temat to bardzo...
Zaistniał następujący problem:
Po zedytowaniu motd.txt (nie pisałem od początku, więc ogólny szkielet wygląda tak samo), w momencie wejścia na server, nie wyświetla prawidłowego welcome screena, tylko kod źródłowy motd'a. :dash2:
Nie jest to kwestia rozmiaru - po pierwsze sprawdzałem go, po...
Witam. Mam problem: gdy włączam cs ns 1.6 i wchodzę w zakładkę favorites to nie chce mi się wyświetlić lista serwerów. Robiłem formata 3razy i instalowałem trzy rożne windowsy. Próbowałem jeszcze ściągnąć inną wersje csa ale lipa. Wie ktoś jak to naprawić?
Witam! Mam pytanie jaka komenda jest od tego, aby nie wyświetlał się na górze pomarańczowy pasek od broni? I żeby odrazu po naciśnięciu (np.1) wybrała się ta broń, a nie ten "PASEK"?
Witam, to mój pierwszy post i odrazu chciałbym prosić o pomoc. Mianowicie zaistalowałem cs16.full.v9 + patch v23 + Hamaczi i niestety po włączeniu gry nie wyświetla mi menu jedynie pierwszy słyszę odgłos "przeskakiwania" po najechaniu kurorem na lewą stronę. Nie wiem dlaczego posiadam kartę graf...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u