Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu MOdele ns na steam:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: modele ns na steam, modele ns, dlaczego w cs steamie mam modele z ns, modele z ns na steam, jak zmienic modele z ns na steam, modele z ns do steam, modele z ns

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1866
Narzędzia wątku

MOdele ns na steam

SkL is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Elo, mam taki proble a mianowicie xD, ze jak gram na non stimie to mi prawie woogle nie scina, natomias jak gram na stimie to mi scina

Wiec prosze was o to abyscie ponizej zamiescili o to link do sciangniecia poszukiwanych przezemnie modeli ns na steam

p.s - Czy to moze rozwiazac moj problem ?

Dam gibony! Tym razem nie jeden a 2 :D

Pomozcie, prosze!

Odp: MOdele ns na steam

LAMUzz is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Siciągasz to
Cytat:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
i wklejasz do folderu models.
Potem mozesz smialo grać na standardowych modelach :)

LAMUzz zapalił Gibony od:
SkL (23-08-2008)
Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Modele z ns do steam.
Ostatnio zauważyłem, że dużo graczy ma podmienione modele z NS do Steama dla tego chciałbym dowiedzieć się co to daje prócz zmniejszenia pingu, a konkretnie wady i zalety.
Dodatki do Steam'a
modele cs steam
Dawniej na steam mialem modele inne niz na ns a teraz mam takie jak na ns czy to normalne?? __________________________________________ poszukuje lidzi do załozenia sieci serwerów info gg 11470434
OffTopic - Counter Strike
Modele Steam
Witam ja z takim pytaniem czy jeżeli bym na steam gral z modelami z NS to by mi moglo wyciagac wiecej FPS?? jezeli tak to prosilbym o link do takich modeli i intrukcje gdzie to wkleic Gibon czeka
Problemy z CS 1.6
Modele Do Steam
Witam,mam takie pytanko kiedyś gralem w Cs 1.6 Non steam i wgralem sobie do niego modele broni z fsbanana,!! i problem polegal na tym ze gra mi sie strasznie cieła...i jestem ciekaw czy jak wgram sobie modele broni do Cs 1.6 Steam tez tak bedzie...??? Dla Ciekawskich Oto Parametry Mojego...
OffTopic - Counter Strike
Modele NS w Steam.
Witam, Mam problem. Otóż kupiłem sobie Steama, ale w CS'ie, mimo iż steam mam ciągle modele NS. Steam ściągał mi się poprzez aplikację STEAM, na kompie mam róznież NS ale w innej lokalizacji. Do steam wkleiłem swój cfg. z NS. Proszę o szybką pomo dot. tych modeli bo na Steamie chaiłbym mieć modele...
Problemy z CS 1.6
Modele steam
Czy mógłby ktoś umieścić tutaj link do Download modeli steam cs 1.6??? Albo wrzucić swoje modele na WyslijTo - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików., bo sendspace.pl mi jakos nie działa Będę wdzięczny...Gibonek... Chodzi mi o modele postaci oraz...
Problemy z CS 1.6
Steam Modele!
Siemka wszystkim, potrzebuję wszystkie modele postaci z Counter Strika 1.6 STEAM.. Proszę o pisanie na gg pod nr. 7239949 lub upload najlepiej sendspace.Pozdrawiam.
Instalacja gry i podstawy
modele steam
wie ktos gdzie sie znajduja modele steamowe ?? xD bo chce sobie na ns wstawic zeby sie przyzwyczaic
Modele Steam
Mogę poprosić link do modeli steam bo nie moge nigdzie znaleść ani w szukaj ani na innych stronach. Czekam
Modele Non steam
Czy mógłby mi ktoś podać link z modelami cs non steam ;) Gdzie mam to wklejić ?
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz