Popularne odwołania do tej strony: modele ns na steam, modele ns, dlaczego w cs steamie mam modele z ns, modele z ns na steam, jak zmienic modele z ns na steam, modele z ns do steam, modele z ns
Ostatnio zauważyłem, że dużo graczy ma podmienione modele z NS do Steama dla tego chciałbym dowiedzieć się co to daje prócz zmniejszenia pingu, a konkretnie wady i zalety.
Dawniej na steam mialem modele inne niz na ns a teraz mam takie jak na ns czy to normalne??
Gibon czeka
Witam,mam takie pytanko kiedyś gralem w Cs 1.6 Non steam i wgralem sobie do niego modele broni z fsbanana,!! i problem polegal na tym ze gra mi sie strasznie cieła...i jestem ciekaw czy jak wgram sobie modele broni do Cs 1.6 Steam tez tak bedzie...???
Dla Ciekawskich Oto Parametry Mojego...
Witam,
Mam problem. Otóż kupiłem sobie Steama, ale w CS'ie, mimo iż steam mam ciągle modele NS. Steam ściągał mi się poprzez aplikację STEAM, na kompie mam róznież NS ale w innej lokalizacji. Do steam wkleiłem swój cfg. z NS. Proszę o szybką pomo dot. tych modeli bo na Steamie chaiłbym mieć modele...
Czy mógłby ktoś umieścić tutaj link do Download modeli steam cs 1.6???
Albo wrzucić swoje modele na WyslijTo - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików., bo sendspace.pl mi jakos nie działa
Będę wdzięczny...Gibonek...
Chodzi mi o modele postaci oraz...
Siemka wszystkim, potrzebuję wszystkie modele postaci z Counter Strika 1.6 STEAM..
Proszę o pisanie na gg pod nr. 7239949 lub upload najlepiej sendspace.Pozdrawiam.