Witam. Od jakiegoś tygodnia mam ping około 150/200.Odrazu mówię, że jest tak na wszystkich servach. Nie wiem co zrobić, jeszcze nigdy tak nie miałem. Przez ten powalony ping nie moge grać w csa :/...Pomocy!
|
|
Witam. Od jakiegoś tygodnia mam ping około 150/200.Odrazu mówię, że jest tak na wszystkich servach. Nie wiem co zrobić, jeszcze nigdy tak nie miałem. Przez ten powalony ping nie moge grać w csa :/...Pomocy!
Zmana Internetu xD
Czyli masz słabe łacze jak na teraz :-D
A mógłbyś troche dokładniej to opisać? Czy moge jakoś to naprawić?
jedynie to poproś mame albo tate zeby lepszego neta załozyli ;]
Ale moi starsi nie zmienialy neta na innego. Przez 4 lata mam tego samego neta i wszystko bylo ok. Teraz tylko cos jest nie tak. Zauwazylem niedawno ze ping przez około 7min. wynosi 50 a potem skacze jak glupi na 120 i spowrotem na 46 potem znowu na 174 i tak w kółko aż mnie w końcu wywala z serva za zbyt wysoki Ping.
Hmm.... Wyłącz programy te które najbardziej zamulają tzn. GG, Skype, Program do sciagania np Aresa Albo emule. I będzie Git a jak nie to zrób tak jak 19esiu64 napisał poproś ame i tate żeby ci lepszego neta założyli bo w tym masz za słabe łacze :D
AAAAAA Zapomniałem Jak Pomogłem To Postaw GIBONA :)
Nie -.-..nie pomogłeś...nie kapujecie?! Mam ciągle tego samego neta co 4 lata temu! Wszystkie prgoramy zawsze mam powylaczane! Ktoś może pomóc?!
Ech... tez sie z toba smuce bo jak widze, ze w csa niepograsz bo masz zaslaby internet to mi cie troche zal :( Ale trudno takie zycie albo musisz zmienic internet albo sobie niepograsz (chyba, ze istnieja jeszcze jakies sposoby, ale ja ich nieznam) Wspolczuje.
powiedz na ile masz ustawione
cl_cmdrate
i
cl_updaterate
i czy dawno miałeś formata jakiego masz kompa i czy skanowałeś kompa przed wirusami i jakim programem

Ej a na ile mają być poustawiane te cl_...?
Bo ja też mam z tym problem tyle ,że mam ping ok. 1000
cl_cmdrate i cl_updaterate ustawia sie w zależności od łącza internetu ja mam 101 i 101 ping tez zależy czy masz zaśmiecony komp, czy masz wirusy oraz prędkość internetu

Może masz jakiegoś syfa na kompie? Zrób reinstalla systemu. Jeśli masz neo to oni często coś "naprawiają" i jest wtedy taki ping przez kilka dni.
Ja mam neta osiedlowego .A to cl_... wpisujesz w komendach ?Mi też koleś mówił ,żebym sobie ściągnął patcha v23 <miałem go wcześniej> ,bo mam 32 i może to zależy też od kompa co ?
A i zapomniałem najważniejszego powiedzieć w prawym górnym rogu pisze mi : "WARING :Enity_FlashPacket " <czy coś takiego> i w zależności od servera pisze mi co innego :/ .A i jak miałem v21 ,czy 23 to tak mi się nie działo .Ja mam szybkość łącza ok. 800 kb /s .I oczywiście nie włączam GG ani Skype ^^
*CL_EntityFlushPacket sorki ^^ A i jak gram z botami to nie mam czegoś takiego ,bo na pewno to nie coś z kompem :P Bo jak gram to raz staje trzymam "w" i jestem gdzie indziej niż byłem .
masz lagi używaj opcji edit walnij formata i już

| « Brak serverów | Problem z cs'em po formacie » |