mam problem otoz gdy gralem na wersji non steam mialem noz w lewej rece bodajze byla to komendacos takiego.... lecz od tad gdy mam steam po wpisaniu tej komendy dalej jest tak jak jest czyli all w prawej rece... help:)cl_lw 1
|
|
mam problem otoz gdy gralem na wersji non steam mialem noz w lewej rece bodajze byla to komendacos takiego.... lecz od tad gdy mam steam po wpisaniu tej komendy dalej jest tak jak jest czyli all w prawej rece... help:)cl_lw 1
Nóż w lewej, reszta w prawej :)bind "1" "slot1; cl_righthand 1"
bind "2" "slot2; cl_righthand 1"
bind "3" "slot3; cl_righthand 0"
bind "4" "slot4; cl_righthand 1"
bind "5" "slot5; cl_righthand 1"
bind "6" "slot6; cl_righthand 1"
bind "7" "slot7; cl_righthand 1"
bind "8" "slot8; cl_righthand 1"
bind "9" "slot9; cl_righthand 1"
1. jest na to skrypt
dziala tylko gdzy zmieniasz bron cyframi 1,2,3bind "1" "slot1; cl_righthand 1"
bind "2" "slot2; cl_righthand 1"
bind "3" "slot3; cl_righthand 0"
bind "4" "slot4; cl_righthand 1"
bind "5" "slot5; cl_righthand 1"
bind "6" "slot6; cl_righthand 1"
bind "7" "slot7; cl_righthand 1"
bind "8" "slot8; cl_righthand 1"
bind "9" "slot9; cl_righthand 1
2. sciagasz ten pliki wklejasz doLink został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
C:Program FilesSteamsteamappsnaszekontocounter-strikecstrikemodels
lub jeśli mamy język polski w naszym steamie, do katalogu
C:Program FilesSteamsteamappsnaszekontocounter-strikecstrike_polishmodels
wszystko ok ale..... jesli mam noz w lewej i nacisne szybka zmiane broni "Q" to bron rowniez mam w lewej. Operując tylko klawiszami numerycznymi jest tak jak powinno
tak w ogole to po co Ci to? :D z prawej dziabiesz tak samo mocno... może modele hltv? wtedy nie bedziesz miał animacji, ale kose w lewej... a tak w ogole na wiaderku jest pelno artow o tym... szukanie nie boli...przynajmniej mnie xD
Nie działa wam panowie na zmiane przez Q ponieważ dziala to tylko wtedy kiedy zmieniamy bron 1,2,3. Jesli chcecie aby dzialalo sciagnijcie ten plik co wam kolega wstawil i wklejcie go tak jak jest rowniez pokazane :) Pozdro
Panowie Spokojnie to trzeba Mieć model hltv i wpisać komende cl_lw 1 i jest gitara sam mam takie cos ; }
Nonsens, ja mam komende cl_lw 1 i jest gitara. c0rn taka rada, wpisz tą komende do configu bądź userconfigu (jak go nie masz - stwórz) i zapisz to tylko do odczytu we właściwościach i powinno już śmigac.Panowie Spokojnie to trzeba Mieć model hltv i wpisać komende cl_lw 1 i jest gitara sam mam takie cos ; }
nie dzialalo:D wpisalem cl_lw 0 i chodzi hajtowo:D dziwne?!:D
nie;p to samo mam :D nóż w lewej a bron w prawej :D

to poprostu sciagnij bo sa od tego modele,naogladales sie filmow na yt ale to noz w lewej rece to wszystko przez hltv
ale to jest niedozwolone na ligach typu HLC GB ESL Nie polecam tego
Zgadzam się z Lamuzz i Nagosrako, to kompletnie bez sensu jak dla mnie xD
No ale Twoja sprawa :P
Skryptu nie możesz ale komende cl_lw 1 tak :)
Ale ja nie wiem po co wam ta kosa w lewej dłon żeby koledze sie pochwalić ?
mi tam sie lepiej gra , lepiej to wyglada strzelam z ak , lece dobic typa nozem i fajnie wyciaga sie :)
wpiszesz cl_lw 0 i wszystko chodzi jak ma chodzić ;)
| « Steam Service? | Fps ;/ » |