Popularne odwołania do tej strony: championship manager 2010 wywala do windowsa, błąd w windowsie 7 przez który system wywala gry, championship manager 2010 latka wywalanie do windowsa, wyrzuca mnie do windowsa z fify 11, nfs most wanted wywala do pulpitu, wywala fife on line win 7, wyrzuca mnie do windowsa jak wlaczam stare gry na win 7
witam
mam taki problem. Na niektórych serwerach , wchodze na serwer i mnie po 5 sec wywala do pulpitu. Robilem reinstalke cs i steam , czyscilem rejestr programami róznymi ale nic nie pomoglo. Prosze o pomoc :) 8)
nie mozesz skorzystac z opcji edytuj ? po co 2 posty w 1 temacie zakladac;) a co do tego to pewnie od Cb jakies bledy, to co radze, zacznik od tej kolejnosci co ja podam:
1.Jakiego masz neta? bo pewnie za duuzy ping masz przez radiowke to najlepiej by bylo zmienic neta:D
2.Nowe sterowniki zainstaluj
3.Jak nic nie pomaga to zrob formata i po klopocie bo pewnie masz syf w kompie ze hej...
Witam!
Próbuję włączyc grę Prototype. Klikam New Game w menu głównym, następnie Create new profile wyświetla się napis saving. I niby wszystko dobrze wczytuje mi pare chwil i wywala do windowsa bez zadnych bledow i nie wiem cos sie dzieje. Z gory dzieki za pomoc
mianowicie mam taki problem admini serwera nie wiedza tak na prawde co jest grane prosze o pomoc z góry dziekuje bardzo
http://img543.imageshack.us/i/naforum.png/ <---- link do ss'a z tym blędem
Mam problem z aktywacją (choć mam oryginała, ale jak wiadomo MS lubi męczyć uczciwych).
Prosiłbym aby ktoś wgrał mi na jakiegoś hosta pliki wpa.dbl i wpa.bak. Są one w: c:\windows\system32 Jednak chyba trzeba będzie zaznaczyć "pokaż ukryte pliki"
Siemka mam taki problem a mianowicie ... włączam steam loguje mi się all normalnie i odpalam cs pokazuje mi się to tło z tymi dwoma CT i nagle wywala mnie do windowsa... o co chodzi ? robiłem już re-instal CS , Steam. I nadal to samo Help... Przedtem było all normalnie...;/
Witam
mam problem z counter strikem 1.6 ns gdy odpalam cs'a po 3 sekundach wywala mnie do windowsa.
patch v23 karta graficzna ATI radeon 9600 pro stery do karty graficznej dobre wgrane.
z góry dzięki za pomoc.
Witam!
Mam problem.
Od pewnego czasu jak wchodze na serwer zabezpieczony SXE to jak jestem juz przy wybieraniu drużyny to wywala mnie do windowsa.Nie dając przy tym żadnego komunikatu.
Dodam ze mam SXE najnowsze 4.8 coś tam.
Jak wchodze na normalne serweru to wszystko normalnie śmiga.
MAm...
Witam!
Mam problem.
Od pewnego czasu jak wchodze na serwer zabezpieczony SXE to jak jestem juz przy wybieraniu drużyny to wywala mnie do windowsa.Nie dając przy tym żadnego komunikatu.
Dodam ze mam SXE najnowsze 4.8 coś tam.
Jak wchodze na normalne serweru to wszystko normalnie śmiga.
MAm...
Mam pewien problem. Moj kolega zainstalowal CS (u innych osob chodzi) Gdy wlacza CS wyrzuca do windy i wyskakuje mu taki blad:
http://img171.imageshack.us/img171/1190/qwrx6.png
Najdziwniejsze jest to ze byl format kompa, ktory nic nie pomogl. Ma patcha v23.
HELP.
Więc tak, krótki opis: kiedyś grałem w cs'a powiedzmy z 3-4 miechy temu i wszystko było ok. Zrobiłem sobie przerwę na dwa miechy(miałem format, usunąłem cs'a przez ten czas) No ale 3 dni temu zachciało mi się znów grać i po zainstalowaniu(tego samego cs'a co miałem wcześniej) I gram powiedzmy z...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u