Witam. Mam problem z patchem v.23 otórz, po zainstalowaniu patcha v.23, loguje sie na server i mam ping ponad 300 gdy nie bylo patcha nie bylo pingów. Czy da się usunąć samego patcha ? czy trzeba calego csa reinstall ?
|
|
Witam. Mam problem z patchem v.23 otórz, po zainstalowaniu patcha v.23, loguje sie na server i mam ping ponad 300 gdy nie bylo patcha nie bylo pingów. Czy da się usunąć samego patcha ? czy trzeba calego csa reinstall ?
reinstal calego i wgraj patcha v22, ale nigdy niespotkalem sie z takim czyms ze patch pinguje. moze dostawca neta zaczol szwankowac???Zamieszczone przez KwZ
Wielkie dzięki. Ale mam jeszcze jedno pytanko czym się różni patch v.23 od v.22 :D A i jakby kto mógł to co się dzieje z headshotami, bo jak strzelam heada na niektórych servach to mnie automatycznie wywala z csa probowalem reinstal csa patcha i nic (może jakiś plkik jest do bani) ;D wiem że już zakladalem TEMAT Problem z Headshotami ale zbyt wiele się nie dowiedzialem z gory dziex. (I WOGÓLE O CO CHODZI W TYCH PATHACH ?)
w tych patchach to chyba sa poprawaine bledy poprzednich (tak mi sie wydaje)
ej dajcie linka zeby sciagnac tego pacha bo ja mam css i wogule żadnych serwerów nieznajduje a jak juz jakis znalazlo i chce wbic na niego to mi wyskakuje komunikat "Your version does not match the servers." czy ten patch pomoże??
nie pomoze bo to chodzi o cs 1.6
sciagajcie patcha v23 najlepszy do csa 1.6 ns
Witam Wszystkich
Mam Problem z logowaniem sie do servagdy klilam 2 razy na serva wszytsko ładnie i pokazuje mi się że mam zły protokuł :(
Co to może znaczyć?Błagam o Pomoc!
bo byl update steam
i serwery ns maja protokol 47 a ty masz 48 albo odwrotnie
witam ja jestem nowy na tym forum ale mam pytanie jak to z updatowac ?? bo mecze sie i mecze i nic z tego nie wychodzi![]()
trzeba poczekać na patcha do ns i go zainstalować. i wtedy będzie można wchodzić na serwery z protocolem 48.
a slyszeliscie ze nonsteam ma zniknac ?
i jak wyszedł yten patch juz??
siema chłopaki krde ja tez mam zajebisty problem ! nie mam zadnych serverow jak stawiam serva na hlds to nikt nie wbija a wcześniej wszystko było oki ,,could not contact master....mowi wam to coć prosze o pomoc jbc to moj nr gg 8716964 z gory dzieki.;]
Jeśli masz cs'a v7 to dlatego . Zainstaluj innego v , a jak to nic nieda to znaczy że to coś z servem.
| « Sxe 7.7 PROBLEM ! | Jaka Myszka Lepsza? » |