1. Jesli sciagles Zboty, i garsz 1 raz na jakiejs mapce, to mapka sie skanuje do Zbotów, i wtedy najlepieij przeczekac chwilke( w zaleznosci od wielkosci mapki) wtedy ping jest ogromy
2. Może źle dodałes pliki lub cos w tym stylu, sproboj ponownie wgrac Zbot'a.
szukam jakichś botów do CS:S niestandardowych, żeby było jakieś menu i instrukcja jak je zainstalowac wiem że były takie tematy ale tam są boty do 1.6 czero ale nie do source! i nie wiem gdzie co wrzucic :/ halp me :(
Witam mam takie pytanie jak zrobic zeby w grze na botach (newgame) zeby bylo mozna robic checkpointy , gochecki i zeby po skoku pokazywak sie distance itp...
Witam wszystkich.
Mam pewien problem z botami w grze CS:S. A minanowicie chcialbym zagrac przeciwko parunastu botom na raz. A dokladnie byc sam w Terro i grac przeciwko 15 botom w CT. Jak gram teraz z botami to mam maxymalnie 3 mimo iz jak tworze serwer wpisuje ze ma byc 15 botow to i tak zawsze...
Mam taki problem na steamie nie mam bot'ow i chcialem zebyscie mi napisali jakie linki gdzie se moge sciagnac boty moze najlepiej z wiaderka jak jest i krotko napisac co potem jak wgrac itp.
Szukam botów na serwer, którzy byliby na nim tylko gdy nikogo nie ma na serwie, natomiast jakby weszło na serwa 3-4 osoby, to boty automatycznie by znikały...
Elo mam problem z botami..
Czemu musze ciagle wpisywac to:
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0
zeby np ja sam na 10:p
Nie da sie jakos to zrobic zweby to ustawilo sie na satale??
Prosze o pomoc..Ale o szybko odp ;) Bo potrzebuje tego:P