Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Wielki problem z fps pomozcie:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 bigger fps

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 664
Narzędzia wątku

Wielki problem z fps pomozcie

Jozin is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, mam problem, ponieważ cały czas, grając w cs mam 60 fps, gdyz w cod4 mam ich ok 90 niewiem o co chodzi pomozcie.( fps_max 100, fps_modem 0 ) <tak mam wpisane nmiewiem o co chodzi HELP ME!

Odp: Wielki problem z fps pomozcie

Glymbol is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Wyłącz synchronizację pionową monitora w ustawieniach opengl (jeżeli na nim grasz w CS). Cod4 chodzi pewnie na directx, a tam jest wyłączona i stąd ta różnica.

Jozin is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Czyli jak to dokladnie zrobic?

Jozin is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Jak wyłączyc te sunchronizacje?!!

Glymbol is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Tu masz wszystko wyjaśnione:
Synchronizacja pionowa

Glymbol zapalił Gibony od:
Jozin (08-09-2008)
Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Pomozcie , PROBLEM Z WLACZANIEM!!
Witaam , mam pewnien problem podczas wlaczania gry. Wlaczam i po okolo 10 sek gra sie sama wylacza bez zadnego blegu. Wiem ze temat byl juz pare razy poruszany ale probowalem wszystkiego i nic.
Problemy z CS 1.6
Hitme czy Gamepad ? problem pomozcie ...
Witam , otoz mam problem nie wiem co wybrac , hitme.pl czy gamepad.pl ceny sa takie same i nie wiem ktory server wybrac ...
Hosting serwerów gier
wielki problem
mam wielki problem nie moge se zrobic admina, robie wszystko to co kazecie, wpisuje w configu setinfo _pw "haslo" tak samo w users robie tamto co trzeba i gdy wbijam sie na serva wpisuje setinfo _pw "haslo" w konsoli, potem amxmodmenu i pisze ,,you have no acces to that command" please pomozcie
Poradniki do HLDS
Wielki problem ... :(
Elooo... Kolega przyniusl laptopa Toshiba z karta ATI RADEON XPRESS 200M Series i w tym problem ze w po zainstalowaniu C-S'a nie da sie przestawic grafiki z 16 - bitow na 32 - bity. no i nie chce sie zmienic na OpenGL ... Wiem ze moze pomoze nowe sterowniki ale na necie nie moge znalez :( chcemy...
Problemy z CS 1.6
wielki problem
ema mam 26 slotów i na takiej mapie jak de_nuke moze grac tyko 20 osób co zrobić zeby pozostale 6 mogło tez grac ? dodam ze mam Porobione Respawny ! przepraszam jak pomylilem tematy ale nie ograniem tego forum jest takie duze przepraszam administracje
Amx Mod X
Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie!
No wiec tak, przez ferie kupilem sobie STEAMA, lecz niestety nie mam napedu DVD... do dzis STEAM lezy w pulce, a ja calyczas chce grac... Moj problem polega na tym, ze jak daje na "aktywuj produkt STEAM" po wpisaniu kodu wyskakuje mi: "wloz cs anthalogy 1 do dvd" a ja przeciez nie mam DVD....
Instalacja gry i podstawy
Problem z wpisywaniem CD-KEYA.. pomozcie!
No wiec tak, przez ferie kupilem sobie STEAMA, lecz niestety nie mam napedu DVD... do dzis STEAM lezy w pulce, a ja calyczas chce grac... Moj problem polega na tym, ze jak daje na "aktywuj produkt STEAM" po wpisaniu kodu wyskakuje mi: "wloz cs anthalogy 1 do dvd" a ja przeciez nie mam DVD....
Instalacja gry i podstawy
chlopaki mam problem pomozcie
wiec tak mam neo 512 wczesniej mialem na modem i wszystko bylo ok a teraz mam na router i net rozdzielony na 2 kompy.. i gdy stawiam sobie server (HLDS) to IP servera jest takie 10.0.0.5:27015 i server nie jest widoczny w przegladarce servow w cs'ie ani nikt nie dochodzi.. ale wejsc mozna.. tzn ja...
Problemy z CS 1.6
Wielki problem
Witam mam taki problem mam serwer na gamepadzie gdy wrzucam mapki wszysko jest ok działają ale jak wrzucę ich za duzo to sie nie chca się pojawić nie wiem co robie źle dochodzi do 8 strony i juz sie nie da mapek wrzucic bo ich nie pokazuje wiec jak wcisne w liscie mapek w srodek te nazwy to te na...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
problem pomozcie
błagam was skad moge sciagnac MP3 Player na strone klanowa???? i jak go wrzucic prosze o pomoc
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz