Otuz chcę nauczyc sie banny hopa...Ogladalem na YT tutoriale itd. ale nadal mi nie wychodzi...moze go ktos opisac jak to wykonac?
|
|
Otuz chcę nauczyc sie banny hopa...Ogladalem na YT tutoriale itd. ale nadal mi nie wychodzi...moze go ktos opisac jak to wykonac?
1) Biegniesz i w tym samym momecnie puszczasz "W" i naciskasz "SPACJE".
2) W locie naciskasz "A" i obracasz sie o 30° w lewo
3) Odbijasz sie
4) W locie naciskasz "D" i obracasz sie o 30° w prawo
5) Nastepnie powtarasz te czynnosci i skaczesz:P
Pamietaj zeby nie trzymac W
Animacja -> BunnyHopping Made Easy
yhm dla mnie to żenada i tak Head Dostanie i tak![]()
No robie jak mi napisales i tak mi nic nie wychodzi :( zal ;/
bo trzeba zrozumieć instrukcję a następnie próbować:)
Ja nie chcem się nauczyć bunny hop ale pamiętam początki z surf_Ski2:P na początku pierwszej ściany nie mogłem przelecieć teraz latam jak szalony:P
heh ustaw sobie skok na scrolla 1 przycisk do przodu drugi do tylu i zrob tak:
1.biegniesz podskakujesz i odrazu w momencie podskoku myszka w bok[najlepiej w prawo]
upadasz i znow w drugi bok myszke i tylko potem przyciski a i d bd Ci potrzebne.
zainstaluj skrypta
mam skok w rolce do gory.O co chodzi z tym myszka w prawo "upadasz" i myszka w lewo...?chodzi m io slowo upadasz ...
no wlasnie m itez nie ;(
oO... To sobie skrypt na BH zainstaluj, tak jak już ktoś ci wyżej doradził. Masz tu, żebyś nie musiał szukać na googlach:Wklejasz do pliku userconfig.cfg i odpalasz grę. Wbijasz na serwer i sobie podskakujesz spacją... Skrypt nie działa na serwerach z sXe Injected, bo komenda "alias" jest zablokowana.//BUNNY HOP
alias +bhop "alias _special @bhop;@bhop"
alias -bhop "alias _special"
alias @bhop "special;wait;+jump;wait;-jump"
bind "SPACE" "+bhop"
A jak nie chcesz skryptu, to masz bindy:
To wystarczy zmienić w swoim configu. Na początku trudno się tym robi BH, ale jak się już nauczysz, to już z górki idzie.bind "MWHEELUP" "+jump"
bind "MWHEELDOWN" "+jump"
Ostatnio edytowane przez Drill ; 08-09-2008 o 15:14
mam bind ustawiony skakania pod MWHEELUP...ale i tak srednio wychodzi :/
pocwicz na mapach BH ;]
Jak chcesz mógłbym ci dać pare mapek lecz jest ich dużo jak i na serverach bunny hopa jak i na google .
Nakarm mnie!Możecie napisać instrukcje ? jak wkleić tego skrypta lub dać własne configi wraz ze skryptem ?
Niedziala ten skrypt ;/
Ostatnio edytowane przez Shadow2008 ; 01-08-2009 o 15:56
Nakarm mnie!skopiuj i do usercfg,shadow uzyj "edytuj"a po drugie to nie odswiezaj bo zabacz z ktorego roku ten temat jest...
Sorki ale niemoge sobie z tym poradzic dlatego napisałem .
Mugłbyś skopiować swój notatnik i zrobic ten skrypt u siebie i dac go tu . Nadal mi niedziala . plz plz zrob tak jak mowie PROSZE CIE !
Postawie gibasa:D
Ostatnio edytowane przez Shadow2008 ; 01-08-2009 o 16:17
Nakarm mnie!napisz exec config.cfg w konsoli
niedzialczy nie wiem czemu ;/
wes zrob to na swoim configu i na speedyshare wrzuc czy cos zebym se pobral i podmienil .
Ostatnio edytowane przez Shadow2008 ; 01-08-2009 o 17:09
Nakarm mnie!sciagnij sobie waldek script pack Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
gdy klikniesz H rozwija cie sie cale menu z skryptami i innymi rzeczami
| « nóż w lewej ręce | Deathrun_famouz » |